Eva Longoria dobila podbradak nakon posjeta Hrvatskoj

Radiosarajevo.ba
Eva Longoria dobila podbradak nakon posjeta Hrvatskoj


EVA LONGORIA PARKER, nakon ljetnog odmora, počela je raditi punom parom! Osim što je započela snimati sedmu sezonu "Očajnih kućanica", lijepa glumica ovih dana promovira i svoj najnoviji film "Cristada". U Ciudad de Mexicu, Eva je mnoge iznenadila podbratkom koji se posebno isticao kada je Eva držala govor na press konferenciji.

Glumica, inače poznata po zavidnoj liniji, je čini se nabacila koji kilogram viška, a tomu su možda upravo pridonijele naše ukusne delicije, u kojima je Eva uživala sa suprugom, tijekom odmora kojeg su proveli na Jadranu.

"Svaki drugi tjedan kuham za 30 ljudi u svojoj kući, kada imamo večer igri. Svi mi govore da jednostavno otvorim restoran", kaže velika gurmanica koja je nedavno na Twitter profilu objavila fotografiju na kojoj kuha sočnu tjesteninu s umakom od rajčice, a na glavi drži boju za kosu. "Mislite li da sam 'Očajna kućanica'? Kuham i bojim kosu odjednom, Ha!", napisala je Eva ispod fotografije.

Da zaista voli jesti, dokazuje i činjenica da je nedavno pokrenula novi projekt - reality show o svom restoranu Beso, a i nerijetko na svom Twitteru ili Facebooku postavlja fotografije na kojima uživa u raznim specijalitetima ili pak brzoj hrani.

 
index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije