Ekrem Jevrić zbog kokarde na glavi dobio batine na Ilidži!

Radiosarajevo.ba
Ekrem Jevrić zbog kokarde na glavi dobio batine na Ilidži!

Tekst bez intervencija, objavljen u našoj rubrici Dno dna, preuzimamo sa Expressmag.ba.

Ekremu Jevriću je očito suđeno da za svaku grešku dobije „po nosu“. 

Prije više od godinu dana zbog nesporazuma sa jednim od menadžera i ugostitelja, Ekrem je pretučen u blizini kuće njegovih prijatelja u jednom sarajevskom naselju. Tada su se pojavile priče po kojima je navodno „Gospoda“, kako on sebe voli zvati, ostao dužan novac jednom ugosititelju, a uz to nije došao na dva nastupa, pa je „slučaj“ riješen – batinama.

Poslije toga navodno je dobio batine od svoje supruge Igbale kada se, po izlasku sa „Farme“ na kratko vratio u Njujork. Ona je izjavila kako ga je „dobro namlatila“ i da mu više neće pasti na pamet da se nemoralno ponaša po beogradskim klubovima. No, poslije toga Igbala je najavila da će tražiti razvod od njega.

I ponovo je Ekrem dobio „po nosu“. Nezvanično saznajemo da je nedavno pretučen u blizini jednog kafića na Ilidži. Navodno, kada ga je prepoznala grupa momaka prišli su mu i jedan od njih mu je zadao nekoliko udaraca u glavu. Priča se da je ovoga puta Ekrem dobio batine zbog kokarde na glavi. Naime, dosta ljudi je promijenilo mišljenje o njemu kada se na jednom beogradskom splavu fotografirao sa jednom djevojkom dok je na glavi imao šajkaču sa kokardom. Jevrić se može samo zahvaliti, pričaju oni koji su bili u neposrednoj blizini, jednom mladiću iz Sarajeva koji ga je „izvukao iz kandži“ „naoštrenih“ momaka.

Kako je krenulo ne treba iznenaditi ako i u Crnoj Gori gdje trenutno boravi zbog nečeg trećeg ili možda opet kokarde, opet dobije „šljivu“ ispod oka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najnovije