Dado Polumenta uhapšen u Njemačkoj!

Radiosarajevo.ba
Dado Polumenta uhapšen u Njemačkoj!

Dado Polumenta uhapšen je ovog vikenda u Nemačkoj kad se vraćao za Srbiju iz Forchajma jer je kod sebe imao pištolj za koji nema dozvolu.

Tekst u rubrici Dno dna bez intervencija prenosimo s portala Kurir.rs

Kako Kurir saznaje, pevaču je policija nakon rutinske kontrole pronašala oružje u kombiju, zbog čega su ga odmah priveli u stanicu.

"Policija je u kaseti Dadovog kombija pronašla pištolj i tada je nastao problem. Tražili su mu dozvolu za posedovanje i nošenje oružja, koju on nije imao kod sebe. Oni su odmah reagovali prema zakonu, pa su ga odveli u stanicu, gde je dao izjavu. Tamo je i zadržan", priča naš sagovornik i nastavlja:

"Pevač je objašnjavao da je u njihovoj zemlji zbog nastupa i da pištolj nosi zbog lične bezbednosti. Pošto je u Nemačkoj zakon jasan, on je odmah morao da preda oružje", završava naš izvor.

Vlasnik diskoteke u kojoj je Polumenta nastupio kaže da je pevač otišao iz njegovog lokala i da se nakon toga nisu čuli.

"Dado je odradio svoj nastup u mojoj diskoteci, ali se nakon toga više nismo čuli. Bio je sa svojim menadžerom i kombijem su se uputili nazad za Srbiju. Šta se dalje dešavalo, zaista ne znam", ljubazno nam je rekao biznismen koji je insistirao na anonimnosti.

Tokomjučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt s Polumentom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Pozvali smo i njegov PR tim, koji takođe nije uspeo da stupi u kontakt s pevačem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije