Žuja lansirala kampanju "Zdravlje je zakon"

Promotivni tekst
Žuja lansirala kampanju "Zdravlje je zakon"
FOTO: Promo / Molson Coors

Pandemija koronavirusa koja je zahvatila cijeli svijet znatno je izmijenila naše živote i podsjetila na ono najvažnije – zdravlje. Da je zdravlje zaista prioritet svjesni su i u Zagrebačkoj pivovari, članici Molson Coors grupacije, te je tako popularna Žuja lansirala prigodnu kampanju "Zdravlje je zakon" kojom se dodatno želi podići svijest o tome koliko je danas važno ostati kući.  

MolsonCoors - undefined

"Žujine reklame oduvijek su bile neodvojivo povezane s vremenom i prostorom u kojem živimo, sa svime onime s čime se naši ljudi svakodnevno susreću. I zato smo lansirali kampanju 'Zdravlje je zakon'. Žuja često voli za sebe reći da je zakon, ali ovaj put želimo poručiti da postoji zakon koji je iznad svih – a to je naše zdravlje", poručila je Ana Štebih Pinjuh, direktorica marketinga i istaknula kako je Žuja veoma svjesna da sada nije vrijeme za promociju grupnih pivskih druženja, već da u ovim trenucima treba poslati puno važniju poruku.

Iako publika obožava Žujine reklame, za ovu kampanju nisu snimani novi, već su spojeni stari kadrovi iz najpopularnijih dosadašnjih Žujinih kampanja među kojima su "Fenomenalna", "Ostajemo di smo", "Mame i tate su zakon",  "Počeši s razlogom" i druge.

"Iskoristili smo naše stare, dobro poznate scene kako bismo pomogli sačuvati živote i zdravlje svih nas. Ovom  kampanjom želimo motivisati i podržati naše prijatelje da ustraju u svojim naporima da zaštite sebe i svoje najmilije: da ostanemo u svojim domovima, da držimo razmak, peremo ruke i da posebno pazimo na naše roditelje, djedove i bake", zaključio je Almir Okanović, glavni kreativni direktor marketinške agencije BBDO Zagreb.

Žujinu kampanju "Zdravlje je zakon" pogledajte na sljedećem LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije