Zašto prenijeti redovna mjesečna primanja u Raiffeisen banku?

Promotivni tekst
Zašto prenijeti redovna mjesečna primanja u Raiffeisen banku?
Foto: Promo / Raiffeisen Bank

Ukoliko tek počinjete saradnju s Raiffeisen bankom imate mogućnost da uživate u brojnim pogodnostima. Zar ne bi bilo sjajno iskoristiti ih?

Preusmjerite Vaša redovna mjesečna primanja u Raiffeisen banku do 30.11.2020. godine i to uz samo jedan dolazak u poslovnicu Banke. Nakon uplate plate ili penzije, očekuje Vas poklon u vrijednosti 100 KM koji možete iskoristiti putem OPA aplikacije, Lampica kartice ili poklon bona Bingo, KORT ili Namex marketa. Dodatno, uz određene uslove imate i mogućnost korištenja Paketa usluga Tempo bez naknade.

Uz prenos plate ili penzije u Raiffeisen banku ostvarujete i niz drugih prednosti od kojih izdvajamo Raiffeisen Mobilno Bankarstvo, aplikaciju koja Vam olakšava poslovanje s Bankom obzirom da transakcije možete obavljati iz sigurnosti vlastitog doma i to onda kada želite, bez čekanja u redovima. Plaćanje uz ovu aplikaciju je i povoljnije obzirom da su naknade za realizaciju naloga niže do 80 posto. Mobilno Bankarstvo omogućava pregled stanja i prometa po svim računima, uplate javnih prihoda, kreiranje trajnog naloga, te niz drugih funkcionalnosti.

Više informacija o pogodnostima koje donosi prenos redovnih mjesečnih primanja u Raiffeisen banku dostupno je na LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije