Zajednički nastup Euro-Metala i Euro-Roala u Hrvatskoj

0
Promotivni tekst
Zajednički nastup Euro-Metala i Euro-Roala u Hrvatskoj
Foto: Euro-Metali / Euro-Metali ulazi na tržište Hrvatske

Kompanija Euro - Metali u vlasništvu kompanije Euro - Metali d.o.o. Doboj Jug Bosna i Hercegovina od 01. aprila 2022. godine ulazi i na tržište Hrvatske.

Ulazak Euro – Metala na tržište Hrvatske novi je iskorak u poslovanju, a u skladu sa vizijom regionalnog širenja. Ovim korakom kompanija ima za cilj da svoju uspješnu priču i korektne dugoročne odnose sa poslovnim partnerima proširi i na susjedno tržište, te da na taj način osigura širenje poslovanja van matične države.

Nova proizvodna hala ima 1000m2 zatvorenog skladišnog prostora, kao i cca 500m2 otvorenog skladišnog prostora i za početak će zapošljavati 6 radnika, gdje će se taj broj povećavati zajedno sa širenjem obima poslovanja u budućnosti. Fokus ove kompanije u početku će biti na standardnom/komercijalnom prodajnom asortimanu konstrukcijskih čelika.

Na Bjelašnici jutros minus 6: Objavljena prognoza do ponedjeljka - stižu naoblačenje i novi snijeg

Na Bjelašnici jutros minus 6: Objavljena prognoza do ponedjeljka - stižu naoblačenje i novi snijeg

Euro-Metali ulazi na tržište Hrvatske - undefined

Foto: Euro-Metali: Euro-Metali ulazi na tržište Hrvatske

Kompanija Euro – Metali lider je u prodaji konstrukcijskih čelika na tržištu BiH. Euro - Metali već dugi niz godina uspješno posluju na području Bosne i Hercegovine, a zajedno sa kompanijom Euro - Roal na tržištu Bosne i Hercegovine posluju u okviru savremenog "Steel Centra" u Doboj Jugu, gdje se ujedno nalazi i Uprava ove dvije kompanije.

Osim Doboj Juga, kompanija Euro – Metali svoje podružnice i skladišta posjeduje i na dvije dodatne lokacije: Sarajevo i Mostar.

Početkom 2022. godine kompanija Euro – Metali svoje poslovanje je proširila i na tržište Crne Gore.

Euro-Metali ulazi na tržište Hrvatske - undefined

Foto: Euro-Metali: Euro-Metali ulazi na tržište Hrvatske

Kompanija Euro - Roal d.o.o. Doboj Jug je na tržištu Bosne i Hercegovine i Hrvatske prepoznatljiva kao jedan od vodećih distributera arhitektonskih građevinskih sistema kao i obojenih profila za industrijsku namjenu.

Euro - Roal je svoje poslovanje diverzificirao u dva pravca.

Prvi pravac obuhvata prodaju "Industrijskog asortimana", dok drugi pravac obuhvata prodaju "Arhitektonskog – Građevinskog asortimana".

Društvo sa svojim podružnicama djeluje i na lokacijama Hadžići - Sarajevo i Cazin, a početkom 2020. godine otvorena je i kompanija u Hrvatskoj – Zagrebu sa vlastitim lagerima na adresi Lučko Stupničke Šipkovine – Euro - Roal d.o.o. Zagreb.

Osim u Hrvatskoj, zajednički nastup kompanija Euro – Metali i Euro - Roal djeluje i na tržištu Crne Gore, Podgorica.

Cilj je koncept koji se pokazao uspješan sa kompanijama Euro - Metali i Euro – Roal u BiH, proširiti i na ostale zemlje regije, pa samim time i u Hrvatsku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije