Velika prodajna akcija PVC stolarije u kompaniji Herceg

0
Promotivni tekst
Velika prodajna akcija PVC stolarije u kompaniji Herceg
Foto: Herceg / Proizvodnja PVC i ALU stolarije

Kompanija Herceg d.o.o. osnovana je davne 1983. godine kao zanatska radnja braće Herceg u Srebreniku i do danas je izrasla u najvećeg proizvođača i izvoznika PVC i aluminijske stolarije u Bosni i Hercegovini.

Višegodišnje iskustvo i tradicija u poslovanju, korištenje samo najkvalitetnijih repromaterijala i alata te konstantan rad na unapređenju kvaliteta i standarda proizvoda osiguralo je Hercegu status velike kompanije u BiH, te cijenjenog poslovnog partnera na domaćem ali i evropskom i svjetskom tržištu.

U toku mjeseca februara ova kompanija svojim kupcima na domaćem tržištu tradicionalno organizuje veliku prodajnu akciju na PVC stolariju, ali i ostali asortiman kao što su roletne, komarnici, aluminijska ulazna vrata, sekciona vrata, PVC i ALU klupice itd. ako se naručuju uz PVC stolariju. Prodajna akcija svake godine nailazi na sve veći odziv kupaca koji su prepoznali izuzetan kvalitet navedenih proizvoda, koje tokom februara kupuju po značajno sniženim cijenama.

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Sve veća podrška: Još jedna zemlja objavila da je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Da bi svoje proizvode približili kupcima diljem BiH, Herceg je otvorio prodajno-izložbene salone u Brčkom, Srebreniku, Tuzli i u Sarajevu. U navedenim podružnicama mogu se dobiti sve informacije o tehničkim detaljima pojedinih PVC i ALU sistema, cjenovne ponude i, što je najvažnije, uživo pogledati proizvode.

U Hercegu posebno ističu kvalitetu repromaterijala renomiranih evropskih brendova kao što su Kömmerling, Trocal, Shüco, Feal, Aliplast, Winkhaus i mnogi drugi. Zahvaljujući tome ova kompanija za svoje proizvode daje višegodišnje garancije te siguran i brz servis.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije