Velika prodajna akcija PVC stolarije u Hercegu

Promotivni tekst
Velika prodajna akcija PVC stolarije u Hercegu
Foto: Herceg / Proizvodnja PVC i ALU stolarije

Kompanija Herceg d.o.o. osnovana je davne 1983. godine kao zanatska radnja braće Herceg u Srebreniku i do danas je izrasla u najvećeg proizvođača i izvoznika PVC i aluminijske stolarije u Bosni i Hercegovini.

Višegodišnje iskustvo i tradicija u poslovanju, korištenje samo najkvalitetnijih repromaterijala i sredstava za rad te konstantan rad na unapređenju kvaliteta i standarda proizvoda osiguralo je Hercegu status velike kompanije u BiH, te cijenjenog poslovnog partnera na domaćem ali i evropskom i svjetskom tržištu.

U toku mjeseca februara ova kompanija svojim kupcima na domaćem tržištu organizuje velike prodajne akcije na PVC stolariju, ali i ostali asortiman kao što su roletne, komarnici, aluminijska ulazna vrata, sekciona vrata, PVC i ALU klupice (ako se naručuju uz PVC prozore i vrata). Prodajna akcija svake godine nailazi na sve veći odziv kupaca koji su prepoznali izuzetan kvalitet navedenih proizvoda, koje tokom februara kupuju po značajno sniženim cijenama.

Da bi svoje proizvode približili kupcima diljem BiH, Herceg je otvorio prodajno-izložbene salone u Brčkom, Srebreniku, Tuzli, a od prošle godine i u Sarajevu, u ulici Nikole Šopa na Stupu. U navedenim podružnicama mogu se dobiti sve informacije o tehničkim detaljima pojedinih PVC i ALU sistema kao i cjenovne ponude.

U Hercegu posebno ističu kvalitet repromaterijala renomiranih evropskih brendova kao što su Kömmerling, Trocal, Shüco, Feal, Aliplast, Winkhaus i mnogi drugi. Zahvaljujući tome ova kompanija za svoje proizvode daje višegodišnje garancije te siguran i brz servis.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije