Velika nagradna igra SiM Impex-a i Nokian-a!

0
Promotivni tekst
Velika nagradna igra SiM Impex-a i Nokian-a!
Foto: Sim Impex / Velika nagradna igra

Vikend je u znaku nagrada! Posjeti jedan od tri tržna centra i osvoji zimske Nokian gume za svoje vozilo!

Kraj desetog mjeseca obilježiće velika nagradna igra kompanija SiM Impex i Nokian, a riječ je o promociji guma ove renomirane kompanije.

U tržnim centrima u Banjaluci, Sarajevu i Mostaru će za vikend 30. i 31. 10. biti postavljen štand čiji su domaćini upravo SiM Impex i Nokian, a svi kupci koji tih dana donesu račun kupovine u bilo kojoj prodavnici u okviru tržnog centra u iznosu od 20 KM i više, moći će da učestvuju u nagradnoj igri.

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

TC Delta Planet Banjaluka, Mostar Mepas Mall i Sarajevo City Centar su tržni centri obuhvaćeni ovom nagradnom igrom.

Kako se bliži datum stupanja na snagu zakonskog roka za promjenu pneumatika na vozilima, a to je 1. 11. ova nagradna igra će obradovati najsrećnije kupce navedenih tržnih centara, a naročito kada je u pitanju prozvođač Nokian, koji predstavlja premium brend za gume, te Sim Impex kao jedini oficijelni zastupnik tog brenda u BiH.

Za svaki tržni centar planirane su tri nagrade, odnosno biće nagrađeno devet kupaca vrijednim Nokian nagradama. Prve dvije nagrade su 2 seta zimskih Nokian guma u dimenzijama koje kupac navede prilikom prijave za nagradnu igru. Treća nagrada je Nokian promo set zajedno sa vaučerom uz koji kupac može ostvariti 20 posto na kupovinu seta zimskih Nokian guma u SiM Impex-u.

Kompanije SiM Impex i Nokian pozivaju sve koji se za vikend nađu u navedenim tržnim centrima da donesu svoje fiskalne račune koji su izdati na dane navedenog vikenda, na označeni štand, gdje će dati svoje podatke kako bi učestvovali u nagradnoj igri.

Izvlačenje će biti upriličeno putem online softvera, a imena dobitnika biće objavljena u utorak 2. 11. 2021. godine na SiM Impex Facebook stranici, web sajtu kompanije, te Facebook stranicama tržnih centara u kojima je organizovana ova nagradna igra.

Kako naglašavaju iz SiM Imex-a, cilj ove promocije, odnosno nagradne igre je podsjećanje na važnost bezbjednosti u saobraćaju, a naročito u zimskom periodu kada je potreba za kvalitetnim pneumaticima još veća. Upravo zato, Nokian brend, koji već više od 80 godina pravi inovacije na polju najsavremenijih rješenja za zimsku bezbjednost po svim temperaturama, pravi je izbor za sigurnost vozila u bilo kojim uslovima.

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite bezbjednost!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije