Vakufska banka nastavlja pružati podršku mladim sportistima

Promotivni tekst
Vakufska banka nastavlja pružati podršku mladim sportistima
Foto: Vakufska banka / Vakufska banka je pružila finansijsku podršku SKI klubu Ilidža

Kao uspješna i društveno-odgovorna kompanija, Vakufska banka i u ovoj godini nastavlja podržavati sportske aktivnosti mladih bh. klubova.

Ovoga puta banka je pružila finansijsku podršku SKI klubu Ilidža koji trenutno broji preko 150 članova.

Polaznici kluba nastupaju na svim takmičenjima skijaškog saveza Bosne i Hercegovine i postižu veoma zapažene rezultate. Osim toga, SKI klub Ilidža jedan je od rijetkih klubova koji među svojim članovima ima i takmičare na Olimpijskim igrama.

Također, banka je podržala XVIII međunarodno skijaško takmičenje i državno prvenstvo Bosne i Hercegovine BH Telecom ILIDŽA FIS CUP 2019., koje je prethodnog vikenda održano na Bjelašnici.

Za vrijeme trajanja takmičenja zaštitno lice Vakufske banke – maskota Vakuba Buba – družila se sa mladim skijašima, kao i ostalim posjetiocima naše olimpijske ljepotice.

Svi prisutni su imali priliku saznati više o dječijoj štednji Vakufske banke te se fotografisati sa simpatičnom Bubom Vakubom od koje su dobili prigodne poklone.

Dječija štednja Vakufske banke omogućava minimalni iznos uplate od 10 KM uz fiksnu kamatnu stopu.

Više informacija o proizvodima i uslugama Vakufske banke pronađite na web stranici www.vakuba.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije