Uživajte u novim Argetinim proizvodima inspirisanim proljećem - namazima od humusa

Promotivni tekst
Uživajte u novim Argetinim proizvodima inspirisanim proljećem - namazima od humusa
Foto: Admir Kuburović / Radiosarajevo.ba / Prezentacija Argetinih namaza od humusa

U prelijepom ambijentu sarajevskog Zemaljskog muzeja danas je upriličena zanimljiva prezentacija novog proizvoda Argete.

Posjetioci su imali priliku da pokažu svoja kulinarska umijeća i probaju Argetine namaze od humusa. Na tržištu Bosne i Hercegovina će biti dostupna tri namaza od humusa - Natur, Crvena paprika i Crna maslina.

Italija, Francuska, Norveška i Turska su nazvane radionice gdje su se kušali novi Argetini ukusi koji će oduševiti svakoga.

Novi namazi su nova riznica proteina za ljudski organizam. Inspirisani su proljećem. Zato je upriličena prezentacija ovih visokokvalitetnih veganskih namaza u trenutku kada počinje ovo godišnje doba.

Novi Argetini proizvodi su savršena namirnica za rekreativce i sportiste. Ovi namazi ne samo da su ukusni, već su iznimno zdravi.

Moguće ih je konzumirati kao obrok, ali i kao prilog jelu. Idealan je prilog salatama. Doprinose uspostavljanju prirodnog balansa u organizmu.

Argeta je odnedavno evropski lider u prodaji paštete. Slučaj je to i u Bosni i Hercegovini gdje jedan od najprepoznatljivijih brandova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije