U subotu 6. maja otvaranje trkačke sezone uz TV Bingo Family Run

0
Promotivni tekst
U subotu 6. maja otvaranje trkačke sezone uz TV Bingo Family Run
Foto: Lutrija BiH / TV Bingo Family Run

Lutrija Bosne i Hercegovine u saradnji sa Udruženjem Marathon Sarajevo, a povodom Majskog vanrednog kola TV Binga organizuje utrku pod nazivom "TV Bingo Family Run".

Ova utrka ujedno je i prva koja se organizuje u 2023. godini i najavljuje otvaranje trkačke sezone. Održavanje utrke zakazano je za subotu 6. maja na Vilsonovom šetalištu, s početkom u 11:00 sati.

Pored bogatog zabavno-muzičkog programa, svi prisutni će imati mogućnost da učestvuju u utrci koja nije takmičarskog karaktera, a Lutrija Bosne i Hercegovine za sve učesnike ovog događaja pripremila je i poklone.

Iz ove kompanije naglašavaju da je "TV Bingo Family Run" koncipiran kao porodični dan, te pozivaju sve zainteresovane da se pridruže i učestvuju na ovom događaju.

"Lutrija Bosne i Hercegovine prepoznala je ovaj događaj koji, prije svega, ima za cilj promociju porodičnih vrijednosti i zdravog života. Koncipiran je tako da okupi sve uzraste na jednom mjestu, a pored utrke koja nije takmičarskog karaktera, svi prisutni će imati priliku da uživaju u bogatom zabavno-muzičkom programu. Za ovu priliku Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je poklone za sve učesnike, a oni koji uredno izvrše prijavu za utrku, preuzmu startni broj, te istrče zadanu dužinu, imaju mogućnost da učestvuju u izvlačenju glavne nagrade – Putovanje u Istanbul za dvije osobe. Izvući ćemo i dobitnike utješnih nagrada, a riječ je o poklon paketima srećki Lutrije BiH u pojedinačnoj vrijednosti od 100,00 KM. Još jednom pozivamo građane da nam se pridruže i uživaju u prelijepom ambijentu Vilsonovog šetališta", kazali su iz Odjela za odnose s javnošću Lutrije BiH.

Broj mjesta učesnika je ograničen, a prijave za učešće u utrci mogu se izvršiti putem web stranice sarajevomarathon.ba, lično u udruženju koje se nalazi u ulici Vilsonovo šetalište 10 ili na sam dan održavanja utrke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije