Tuborg patrola dolazi na kućna vrata!

Promotivni tekst
Tuborg patrola dolazi na kućna vrata!
Foto: Tuborg / Tuborg patrola

Nove okolnosti zahtijevaju prilagođavanje pa pronalazimo i drugačiji vid opuštanja i zabave. Sada sve češće to činimo iz udobnosti toplog doma, ali i dalje u društvu dobrih prijatelja, naravno uz pridržavanje sigurnosnih mjera. Znajući to, Tuborg će od sada dostavljati pivo na kućnu adresu, čitavo bure ili više!

Naime, onda kada to poželite Tuborg patrola dolazi na vaša kućna vrata, i u buretu od 20 litara donosi pivo savršene temperature i svježine. Patrola montira i točionik uz brzu obuku točenja piva.

Svi vi koji volite točeno pivo i imate krug prijatelja sa kojima se osjećate sigurni, možete po cijeni od 50 KM za bure od 20 litara uživati u opuštenoj kućnoj atmosferi.

Tuborg na kućna vrata moguće je naručiti već od 1. decembra, i to za područje Sarajeva na broj telefona 061 60 20 10 a za Banjaluku na broj 066 67 76 77. Narudžbu je potrebno izvršiti dan ili više dana ranije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije