Testirajte sve Rowenta štapne usisivače tokom 30 dana!

0
Promotivni tekst
Testirajte sve Rowenta štapne usisivače tokom 30 dana!
Foto: Rowenta / Testirajte štapne usisivače

Bliže nam se hladnija godišnja doba, gdje mnogi od nas biraju da više slobodnog vremena provode u vlastitom domu.

Koliko god to zvučalo idilično, ipak se u takvoj situaciji svako od nas suoči sa podmuklom prašinom, mrvama, dlačicama kućnih ljubimaca, nezgodama sa hranom, sokovima, voštanim bojicama i novogodišnjim ukrasima. I prije nego toga postanete svjesni, većinu svog slobodnog vrijemena, koje ste planirali provesti opušteno u krugu porodice i prijatelja, sada trošite na uklanjanje prašine i dlačica pomoću usisivača, brisanje i dezinfekciju podova parnim čistačem, te uklanjanje sitnih nećistoća malim ručnim usisivačem. Ove godine situacija će biti nešto drugačija!

Testirajte bežične štapne usisivače X-FORCE, X-PERT, X-TREM, X-NANO i X-COMBO tokom 30 dana u vlastitom domu u periodu od 01.10.-20.11.2023.g., te osigurajte povrat novca ukoliko niste zadovoljni rezultatima.

Sada uz pomoć nove generacije bežičnih štapnih usisivača, dosegnite bez muke sva teško dostupna mjesta i područja ispod namještaja i to bez saginjanja, te operite podove, izvršite njihovu dezinfekciju i uklonite 99,9 posto nečistoća i alergena, a uz to, iskoristite i integrirani ručni usisivač za uklanjanje svakodnevnih nečistoća u trenu (ovisno o modelu).

Pomenuta aktivacija dostupna je u maloprodajnim objektima i putem online prodaje sljedećih lanaca i njihovih partnera: Domod, Techno Shop, TehnoMag, Omega, Mercator (objekat 67. i 433.), Penny Plus, Mališić, Elektron, Kimtec, Comtrade i Ekupi.

Povrat proizvoda mora se izvršiti u skladu sa sljedećim uslovima:

1. Aktivacija obuhvata sve bežične štapne usisivače Rowenta X-FORCE, X-PERT, X-NANO, X-TREM, X-COMBO, kupljene od 01.10. do 20.11.2023.g.

2. Povrat proizvoda moguć je u roku od 30 dana od datuma kupovine u objektu gdje je aparat kupljen. U slučaju kupovine proizvoda putem online prodaje, usisivač možete vratiti u centralu online prodavnice.

3. Uz vraćeni proizvod potrebno je priložiti kopiju računa u kojoj je naveden datum kupovine i sam model aparata bez ikakvih fizičkih oštećenja, u originalnom, neoštećenom pakovanju sa kompletnom dodatnom opremom, te sa ispunjenim obrascem sa potrebnim podacima koji će vam ustupiti trgovac.

4. Plaćeni iznos aparata u objektu u kojem je izvršena kupovina vraća se kupcu u punom iznosu.

5. Svaka osoba može podnijeti najviše 1 zahtjev.

Više informacija o štapnim usisivačima iz Rowente pronađite na rowenta.ba/x-force-flex.

Pratite Rowentu na Facebook i Instagram stranici za sva iznenađenja koja se pripremaju i ugrabite samo za sebe slobodan trenutak, u vlastitoj režiji.

Vaša Rowenta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije