Telemach BH podijelio više od 100 ulaznica za koncert Halida Bešlića

0
Promotivni tekst
Telemach BH podijelio više od 100 ulaznica za koncert Halida Bešlića
Foto: Telemach / Druženje s Halidom Bešlićem uoči koncerta

Bliži se 11. mart i događaj koji mjesecima željno iščekujemo – koncert bosanskohercegovačke muzičke legende, Halida Bešlića!

Nadamo se da ste ovaj izlazak upisali u svoj raspored jer nas te martovske večeri u olimpijskoj dvorani Zetra očekuje vrhunski spektakl uz jedinstveni glas, dobru energiju i bezvremenske hitove jednog od najpopularnijih pjevača na ovim prostorima ikad.

Romanija, Anđeo iz mog sokaka, Okuj me care, Miljacka, U meni jesen je, Eh kad bi ti, Kad si disala za mene, Evo Snježo opet snjegova, Pamtiću te, Što je tužna breza ta, Hej zoro, Taman je, mogli bismo ovako nabrajati do sutra, jer ovo su samo neke od od brojnih Halidovih pjesama nastale tokom njegove impresivne karijere koja traje duže od 40 godina.

Koji god od pomenutih hitova da se nađe na repertoaru predstojećeg velikog koncerta u Sarajevu, sigurni smo da će lako pronaći put do srca publike u kojoj će se, zahvaljujući generalnom sponzoru, kompaniji Telemach BH, naći i dobitnici 50x2 karata i 2x2 VIP karata, koje su osvojili tokom nagradne igre upriličene u periodu od 13.2. do 8.3.2023. godine. Najviše sreće u izvlačenju i dobitnica glavne nagrade – druženje sa Halidom Bešlićem imala je Edisa Šiljak Rašidović iz Sarajeva.

Tokom dvosatnog druženja sa našom muzičkom zvijezdom pobjednica nagradne igre, u restoranu Imidž u Sarajevu, imala je priliku uvjeriti se u njegovu prirodnost, dobrodušnost i vedri duh. Atmosferu pred predstojeći spektakl, ali i poslušati uživo interpretaciju Halida Bešlića samo dan prije koncerta u Zetri imali su priliku osjetiti i Almir Babajić iz Zenice i Muradif Bošnjić iz Lukavca koji su u okviru nagradne igre kompanije Telemach BH osvojili VIP ulaznice.

Interes za nagradnu igru kompanije Telemach BH bio je zaista veliki i ovim putem se Telemach BH zahvaljuje svima na učešću. Dio ovog muzičkog spektakla će biti i zaposlenici kompanije Telemach BH, koja je i za njih osigurala ulaznice.

Dobitnicima nagrada, ali i svima vama koji ćete 11. marta biti u Zetri, želimo dobar provod, a sigurni smo da će Halid Bešlić sutra prirediti još jedan koncert za pamćenje!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije