Sve je spremno: 13.000 palačinki sa Podravkinim namazima za svjetski rekord

Promotivni tekst
Sve je spremno: 13.000 palačinki sa Podravkinim namazima za svjetski rekord
Tijekom Sarajevskog festivala turizma bit će organizirano oboranje Guinnessovog rekorda u serviranju palačinaka.

Festival će ugostiti brojne međunarodne stručnjake za razvoj turizma i gastronomije, a ova posebna manifestacija posvećena palačincima će se realizirati tijekom trećega dana Festivala, u organizaciji ”Udruženja BH kuhara” i pod budnim okom šesnaest međunarodnih sudaca.

Obaranje Guinnessovog rekorda u serviranju palačinki održat će se:

Na platou centra Skenderija, 26.10.2018.g., u petak, u periodu od 10:00 do 18:00 sati

Ljubitelji Lino lada kremnih namaza i Podravkinih marmelada i pekmeza ovom će prigodom najviše uživati, jer će svi palačinci za najslađi rekord na svijetu biti punjeni baš ovim poznatim namazima.

Palačinke pripremljene tijekom obaranja rekorda će, uz pomoć u distribuciji organizacije Pomozi.ba, biti dostavljene socijalno ugroženoj kategoriji stanovništva, domovima za nezbrinutu djecu, domovima za zbrinjavanje starih lica, kao i migrantima i drugima koje će ovaj gesta obradovati.

Trenutni važeći rekord od 12.716 palačinki oboren je u Moskvi u Rusiji 25. 02. 2017. godine, a pravljenje palačinki trajalo je osam sati, bez prekida.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije