Superluksuzni stanovi u srcu Sarajeva: Radovi u završnoj fazi

1
Promotivni tekst
Superluksuzni stanovi u srcu Sarajeva: Radovi u završnoj fazi
Foto: Tao House / Superluksuzni stanovi u srcu Sarajeva

Sarajevo će uskoro biti bogatije za još jedan izuzetan stambeni objekat. Tao House, u srcu sarajevske mahale Vrbanjuša. Svojim konceptom, kvalitetom materijala i fantastičnom lokacijom već je pobudio veliki interes budućih stanara.

Informacija koja raduje sve buduće stanare je da radovi i pored svih poteškoća koje izazvala pandemija ide u predviđenim rokovima.

Tok izgradnje po predviđenim rokovima

"Uspješno smo završili kompletan krov kao i nagibni beton terasa na poslijednjoj etaži, crijep koje se koristio za pokrivanje objekta je marke Tondach, model Figaro Deluxe proizveden u Austriji." ponosno su saopćili iz Plaza Living, uspješne bh kompanije koja stoji iza projekta.

Čarolija za djecu i odrasle: Premijera mjuzikla 'Pinocchio' u Pozorištu mladih Sarajevo

Čarolija za djecu i odrasle: Premijera mjuzikla 'Pinocchio' u Pozorištu mladih Sarajevo

Tao House, smješten je u Čadordžinoj ulici na broju 90 samo desetak minuta hoda od srca Baščaršije.
Ono što karatkteriše stanove napravljene u objektu Tao House je kvalitet, luksuz, poseban osvrt na privatnost stanara kao i vrhunski materijali od kojih je objekat sagrađen.

"Radovi na fasadi se također uveliko rade, te je na južnoj i zapadnoj strani zalijepljen stiropor i spreman za navlačenje daljih slojeva fasade, stiropor je korišten od 15cm grafitn,i crne boje, sa dodatnom membranom paro propusnosti.
Stanovi u etaži prizemlja su završeni sa grubim radovima, te su sve elektro, vodo i mašinske instalacije sprovedene. Stanovi su omaltani i izljeven je estrih, te uskoro krećemo sa završnim radovima gletovanja kao i keramičarakih radova.", saopštili su nam iz Plaza Livinga opisujući tok radova na objektu.

"Takođe stanovi na prvoj etaži su završeni sa grubim radovima, te su sve elektro, vodo i mašinske instalacije sprovedene. Stanovi su omaltani i postavljen je estrih, te uskoro krećemo sa završnim radovima gletovanja kao i keramičarakih radova", dodaju.

Stanovi na drugoj i rećoj etaži takođe su u sličnoj fazi kada su radovi u pitanju.

Bitno je istaći da su svi stanovi kompletno zatvoreni sa svih strana, te samim tim vanjski uvijeti ne mogu smetati na finim radovima unutar objekta. Tako da se bez obzira na vremenske uslove vrlo bro očekuje njihov završetak.



Super izloacioni materijali i podno grijanje

Objekat će, kako sa stolarijom, tako i sa fasadom koristiti minimalne utroške na grijanju ili hlađenju, bitno je naglasiti da je u stanovima razvedeno podno grijanje kao i fancoili za dodatno grijanje ili hlađenje u svakoj sobi. Sistem grijanja i hlađenja koji će biti ugrađeni su Mitshibushi toplotne pumpe, kod kojih su utrošci struje minimalni. Objekat će biti izveden po najvišim standardima i jedan je od rijetkih u Sarajevu koji će biti izgrađen superluksuznim materijalima. Vanjska stolarija koja je ugrađena na objekat je najbolji brend aluminijske stolarije Schuco, kompletnu ugradnju je radila firma Hano.

Ukoliko ste zainteresovani za spisak raspoloživih stanova molimo Vas da nas kontaktirate.

email: info@group-plaza.com
+ 387 62 329 329
+ 387 62 370 470
+ 387 33 209 620

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije