Bingo: Stalno niske cijene za svakodnevne uštede

Radiosarajevo.ba
Bingo: Stalno niske cijene za svakodnevne uštede
Bingo, najveći domaći trgovački lanac, već više od 20 godina niskim cijenama opravdava povjerenje svojih kupaca, što se potvrđuje i novom komunikacijskom kampanjom.

Upravo zbog toga su glavni likovi kampanje niske cijene. Razigrane i vesele niske cijene Bingovim kupcima prvenstveno donose svakodnevne uštede a samim tim i dobro raspoloženje.

”Poslovna filozofija kompanije se uvijek zasnivala na osiguravanju pristupačnih cijena za svakog potrošača i ostajemo predani stvaranju svakodnevnih ušteda za kupce. Naše redovne cijene su niske cijene i to je ključna diferencijacija u odnosu na tržište.” - izjavio je Edin Ibrahimović, izvršni direktor za Biznis operacije.

U 2015. i 2016. otvorena su 52 nova objekta čime je još većem broju potrošača omogućena kupovina po redovno niskim cijenama.

Iz kompanije najavljuju i dodatne pogodnosti za sve potrošače te nastavak ulaganja u podizanje kvaliteta usluge u svim trgovinama. Više informacija možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici kompanije: /www.facebook.com/bingotuzla/.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije