SCC nagrađuje povodom 10 godina poslovanja u BiH

0
Promotivni tekst
SCC nagrađuje povodom 10 godina poslovanja u BiH
Foto: SCC / SCC nagrađuje povodom 10 godina poslovanja u BiH

U subotu, 29. juna 2024. godine, u 14 sati u prizemlju Sarajevo City Centera upriličeno je javno izvlačenje dobitnika prvog automobila koje SCC poklanja svojim vijernim kupcima povodom 10. rođendana. Najviše sreće imala je Selma Kazić iz Sarajeva koja je dobila automobil marke MG4 EV Standard.

Nagradna igra "Rođendan je naš, a poklon je Vaš", počela je 20. aprila 2024. godine na dan proslave 10. rođendana SCC-a. Učestvovati su mogli svi oni koji su potrošili 50 KM ili više i ubacili račun sa upisanim podacima (imenom, prezimenom, adresom i kontakt telefonom) u automobil parkiran u prizemlju.

Kako kažu iz uprave SCC-a, iako je održano prvo javno izvlačenje dobitnika, posjetioci i svi kupci ovog najposjećenijeg tržnog centra u regionu, i dalje imaju šansu osvojiti još jedan, jednako vrijedan automobil!

Način učešća u nastavku nagradne igre ostaje isti: automobil će biti parkiran na istom mjestu kao i prethodni, i u njega se mogu ubacivati računi kao dokaz o potrošenih 50 KM (ili više) sa upisanim ličnim podacima osobe koja je račun napravila u bilo kojoj od prodajnih ili uslužnih jedinica Sarajevo City Center. Svaki učesnik može učestvovati s neograničenim brojem računa koji ispunjavaju gore navedene uslove. Računi prikupljeni u periodu od 30. juna do 30. septembra 2024. godine učestvovat će u drugom javnom izvlačenju zakazanom za 5. oktobar 2024. godine u prizemlju SCC-a s početkom u 14 sati.

"Zbog podizanja svijesti o očuvanju okoline, oba automobila koja smo obezbijedili, na električni su pogon", istakli su iz centra.

SCC nagrađuje povodom 10 godina poslovanja u BiH
Foto: SCC: SCC nagrađuje povodom 10 godina poslovanja u BiH

Prema pravilniku nagradne igre "Rođendan je naš, a poklon je vaš", učešće ne mogu ostvariti uposlenici uprave tržnog centra niti njihove porodice, kao ni uposleni u prodajnim jedinicama centra, tj. zakupci SCC-a. Također, samo stanovnici Bosne i Hercegovine imaju pravo učešća u nagradnoj igri.

"Još jednom čestitamo Selmi na osvojenoj nagradi, a sve ostale pozivamo da nastave učestvovati u nagradne igre", poručili su iz SCC uprave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije