Sarajevo / SCC je ponovo sa vama

28. 05. 2020. u 11:21:00 Promotivni tekst

Shares: 37

"Sa zadovoljstvom vas pozivamo da posjetite Sarajevo City Center čija su vrata, od danas, širom otvorena za sve vas. Svi sadržaji našeg centra su vam na raspolaganju od 10 do 22 sata", poručio je Armin Šabotić direktor SCC-a svim posjetiocima.

Šabotić ističe da je SCC poduzeo sve mjere zaštite i sprečavanja infekcije tako što je urađena dodatna dezinfekcija svih prostorija u centru, obezbijeđene su neograničene količine sredstava za dezinfekciju ruku i obuće naših posjetilaca, sve prostorije su dodatno ventilirane tačnije dodato je više vanjskog, svježeg zraka u ventilacione mreže.

Posjetiocima se preporučuje nošenje zaštitne maske preko nosa i usta prilikom boravka u našem centru. Mole se posjetioci da ne stvaraju nepotrebne gužve i zadržavanja u redovima.

Trgovinama tekstilom preporučen je ograničen broj kupaca - da se u 10m2 ne nađe više od jednog kupca. Također im se proporučuje prodaja bez isprobavanja odjevnih predmeta.

"Naše drage posjetioce napominjemo da smo danas obezbijedili potpuno besplatno korištenje SCC garaže",  je Armin Šabotić direktor SCC-a.

Posjetite SCC – Grad u gradu!

KOMENTARI (2)