Sarajevo pozdravlja kralja: Burger King sada i u Sarajevo City Centru!

5
Promotivni tekst
Sarajevo pozdravlja kralja: Burger King sada i u Sarajevo City Centru!
Foto: Promo / Burger King stigao i u Sarajevo

Datum otvaranja koji su mnogi s nestrpljenjem iščekivali napokon je otkriven. Burger King, jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane na svijetu, otvorio je svoj prvi restoran u Bosni i Hercegovini, tačnije u Sarajevu.

Ovim potezom, Bosna i Hercegovina zvanično postaje domaćin kuće Whoppera, čime se pridružuje globalnoj mapi od više od 100 zemalja gdje ovaj brend servira svoje kultne proizvode.

Burger King je uvijek bio sinonim za kvalitetnu hranu, iako je mnogima poznat uglavnom po svojim burgerima, posebno legendarnom Whopperu.

Šta je tajna njihove popularnosti? Možda je to kvalitet svježih sastojaka, poseban način pripreme na žaru ili činjenica da se svaki obrok priprema s pažnjom i ljubavlju.

Historija Burger Kinga seže do 1954. godine. Kroz godine, brend je prošao kroz mnoge promjene, ali je uvijek ostao vjeran svojoj osnovnoj filozofiji: serviranju kvalitetne hrane brzo i efikasno.

Osim kvalitete hrane, ono što ga čini posebnim je njegova predanost zajednici. Gotovo 100 posto
restorana su u vlasništvu i pod upravom neovisnih franšiza, mnoge od kojih su porodični biznisi koji postoje već decenijama.

Burger King stigao i u Sarajevo
Foto: Promo: Burger King stigao i u Sarajevo

Njihova najnovija lokacija u Sarajevo City Centru nije samo mjesto gdje se može uživati u njihovim čuvenim burgerima, već i mjesto gdje se moderni dizajn sreće s tradicijom.

Smješten u jednom od najprestižnijih shopping centara u Sarajevu, ovaj restoran kombinira modernu estetiku shopping centra s tradicionalnom kvalitetom i uslugom koju Burger King nudi.

Uz sve to, otvaranje Burger Kinga u Sarajevo City Centru nije samo proširenje globalne mape ovog brenda, već i prilika da građani Sarajeva i cijele Bosne i Hercegovine dožive svjetski poznatu kvalitetu usred svog grada.

Pozivamo sve građane i posjetitelje da dođu u Sarajevo City Centar, posjete novootvoreni Burger King restoran i uživaju u spoju modernog i tradicionalnog, dok se osjećaju kao dio globalne Burger King zajednice.

Za više informacija o ponudama i događanjima, pratite Burger King na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Najnovije