Sarajevo: Novi supermarket Amko komerca

Promotivni tekst
Sarajevo: Novi supermarket Amko komerca
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Otvorenje nove poslovnice u Osjeku

Danas je u sarajevskom naselju Osjek otvoren 82. maloprodajni market Amko komerca.

Novi market u Osjeku proteže se na 300 metara moderno opremljenog prodajnog prostora. Na dan otvaranja, kupcima su pripremljena brojna iznenađenja i pokloni. U narednim danima sve kupce očekuje posebna akcijska ponuda i specijalna sniženja na svim odjelima.

„Jako smo ponosni na širenje prodajne mreže u Sarajevu, a posebno nas veseli lokacija novootvorene trgovine. Vjerujemo da smo tako postali još pristupačniji našim kupcima te da će im novi supermarket vrlo brzo postati omiljeno mjesto za svakodnevnu kupovinu. Također, ovo je svakako nastavak daljnjih ulaganja u širenje maloprodajne mreže“, istakla je Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca.

Domaćinska atmosfera, prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće da se svako ko posjeti novi supermarket Amko komerca u Osijeku osjeća kao kod kuće. Radno vrijeme marketa je od 7 do 21:30 časova od ponedjeljka do subote i od 8 do 20 časova nedjeljom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije