Sarajevo City Center slavi deset godina kao najbolji tržni centar u regiji!

0
Promotivni tekst
Sarajevo City Center slavi deset godina kao najbolji tržni centar u regiji!
Foto: SCC / Sarajevo City Centar

SCC, najprestižnije odredište za kupovinu i zabavu u regiji, sa zadovoljstvom vas poziva na proslavu svog desetog rođendana! Pridružite se u subotu, 20. aprila s početkom u 12 sati i uživajte u nezaboravnoj zabavi, iznenađenjima, poklonima i fantastičnim popustima!

"Ova posebna proslava obilježava deset godina uspjeha, inovacija i nezaboravnih iskustava za vjerne posjetioce. Kao znak zahvalnosti, SCC započinje veliku nagradnu igru sa sjajnim nagradama koje spremno čekaju da budu osvojene! Jer, ovaj rođendan je naš, a poklon je vaš!

Proslavu čini bogat i raznovrstan program koji će zadovoljiti svačiji ukus. Očekujte eko radionice, zabavu, živu muziku, plesne performanse, sportske aktivnosti, tombolu i poklone. Ne propustite priliku za sjajne popuste u našim trgovinama i uživanje u raznim iznenađenjima koje smo pripremili za vas!", poručuju iz SCC-a.

"TC Sarajevo City Center prostire se na više od 49,000 kvadrata, nudeći 180 trgovina sa svjetski poznatim brendovima visoke mode, sportske odjeće, dječije odjeće i tehnologije, pružajući vam jedinstveno iskustvo kupovine. Uz to, više od 15 ugostiteljskih objekata unutar SCC-a nude vrhunsku gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Ponosni smo što smo svakodnevni izbor za kupovinu, zabavu i opuštanje više od 25 hiljada građana.

Pridružite nam se u subotu, 20. aprila, i budite dio naše posebne proslave! Zajedno ćemo stvoriti nezaboravne trenutke u Sarajevo City Centru! I, ne brinite se za parkiranje - pet spratova podzemne garaže udobno će smjestiti sve vaše limene ljubimce, od 10 do 22 sata i to besplatno", dodaju iz Sarajevo City Centra.

Za više informacija, posjetite web stranicu scc.ba ili nas pratite na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije