Sarajevo na mapi svjetskih rezidencijalnih objekata - Park Residence

Promotivni tekst
Sarajevo na mapi svjetskih rezidencijalnih objekata - Park Residence
Foto: Park Residence / Novi rezidencijalni objekat

Sarajevo će uskoro krasiti rezidecijalni objekat Park Residence – luksuzni kondominijum koji će obezbijediti idealan prostor za stanovanje.

Slijedeći rezidencijalne trendove svjetskih metropola, poput Londona, New York-a i Dubaija, stambeno-poslovni kondominijum Park Residence, koji niče u srcu Sarajeva, potpuno će promijeniti vizuelni identitet Sarajeva i započeti novu eru komfora u elitnom životnom prostoru.

Nakon završene faze rušenja, uklanjanja postojećih objekata na lokalitetu i pripremnih građevinskih radova te po dobivanju pravosnažne građevinske dozvole, započeli su glavni građevinski radovi na izgradnji ovog jedinstvenog projekta.

Ministarstvo pravde i uprave donijelo odluku: Elmir Pilav više nije predsjednik UFSIKS

Ministarstvo pravde i uprave donijelo odluku: Elmir Pilav više nije predsjednik UFSIKS

Odgovornost izvođenja armirano-betonskih radova povjerena je kompaniji "Duljević" d.o.o., Sarajevo, koja više od 20 godina uspješno posluje na tržištu, a specijalizirana je za izvođenje radova u građevinarstvu i potpisuju preko 350 uspješno izgrađenih objekata.

Investitori Park Residence-a su odlučni u namjeri da pokažu da se luksuzni i veliki projekti mogu realizovati i u Sarajevu te da standard prestiža i komfora savremenog stila življenja nije rezervisan samo za svjetske metropole.

Unatoč tome što je smješten u strogom centru Sarajeva, jedinstvena pozicija Park Residence-a na uzvišenju bogatom vegetacijom nudi osjećaj života u zelenoj oazi, izolovanoj od gradske gužve i intenzivnog saobraćaja.
Upotrebom panoramskih staklenih stijena omogućene su fantastične vizure na cijelo Sarajevo.

Park Residence čini pet kula sa apartmanima koji su toplim vezama direktno povezani sa garažama i svim ostalim sadržajima kondominijuma, smještenim u prizemlju i mezaninu, etažama koje čine postament stambenih kula.

Park Residence pored udubnosti i privatnosti vlastitog luksuznog doma nudi i uživanje u raznovrsnim sadržajima, namjenjenim isključivo stanarima među kojima se ističu zatvoreni bazen, spa i fitness centar, zatvoreni multifunkcionalni prostor za sportske aktivnosti, te otvoreni teniski teren. Pored rekreacije i wellness-a, u sklopu Park Residence-a su i kino sala i konferencijska sala kao i dječije igraonice otvorenog i zatvorenog tipa.

Stanari također mogu uživati u sadržajima Gallery Shopping Mall-a lociranog u prizemlju kondominijuma i koji će odgovoriti na svakodnevne potrebe stanara – supermarket, apoteka, frizerski i kozmetički salon, restoran i sl. Gallery Shopping Mall biti će otvoren za javnost i primarna misija je da unaprijedi kvalitet života starana Park Residence ali i lokalne zajednice.

Novi rezidencijalni objekat - undefined

Foto: Park Residence / Novi rezidencijalni objekat

Nakon realizacije ovog izuzetnog projekta, investitori ostaju prisutni kroz Park Residence Facility čiji zadatak je profesionalno upravljanje i održavanje kompleksa, kao i pružanje dodatnih usluga stanarima.

Park Residence Sarajevo, na domaće tržište donio je i jedinstven koncept prodajnog centra za nekretnine – Park Residence Sales Centre. Lociran također u samom centru Sarajeva, u objektu sa kojim dijelimo historijsku vrijednost i značaj investiranja u nekretnine.

Razumjevajući koliko je pri rješavanju stambenog pitanja ili ulaganju u nekretninu potrebna profesionalna podrška, mi kao investitori Park Residence Sarajevo otvorili smo svoj prodajni centar, uložili u inovativnu tehnologiju koja je od velike pomoći pri izboru novog doma.

Novi rezidencijalni objekat - undefined

Foto: Park Residence / Novi rezidencijalni objekat

U toku 2022. godine, planirana je izgradnja oglednog stana koji će se nalaziti na vrhu zgrade našeg Sales Centre. Kupci će imati mogućnost prošetati se stanom koji će biti identične materijalizacije i nivoa opremljenosti kao stanovi u Park Residence. Smatramo da ovakav pristup samom putu kupca daje neprikosnoveno liderstvo u prezentaciji i prodaji nekretnina.

Kupce koje zanima život na idealnoj lokaciji, koji spaja osjećaj života u skladu sa prirodom sa svim prednostima premium livinga u centru metropole, svoje istraživanje započinju na našoj web stranici koja sadrži i interaktivni 3D prikaz kondominijuma 3d.parkresidence.ba, a nakon toga posjete naš prodajni centar.

Kontakt:
Hiseta 6
+ 387 33 844 500; + 387 61 222 333
sales@parkresidence.ba
www.parkresidence.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije