Ne propustite: Od danas nova, veća, proširena Aksa u Sarajevu

0
Promotivni tekst
Ne propustite: Od danas nova, veća, proširena Aksa u Sarajevu
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Proširena Aksa u Sarajevu

U Aksa prodavnici u Sarajevu, danas i sutra, sve kupce očekuje 20 posto sniženja na kolica, odabranu bebi opremu, igračke, odjeću i autosjedišta.

"Svi posjetioci će imati priliku da osvoje poklon i zavrte naš točak sreće gdje svako polje dobija. Pružite Vašim mališanima ljubav, njegu i pažnju koji su najvažniji u njihovom odrastanju i dođite da se družimo uz igru, pjesmu, ples i klovnove na staroj lokaciji, ali u proširenom prostoru na Stupu (ulica Kurta Schorka 24a)", poručili su ranije iz kompanije Aksa.

Stoga, ne propustite svoju priliku!

Podsjetimo, prva Aksa prodavnica u BiH otvorena je 2017. Roditeljima nudi sve na jednom mjestu od ishrane te odjeće preko namještaja, opreme za mame i bebe i autosjedalica do igračaka za bebu i djecu školskog uzrasta.

"Dobrom uslugom, širokom ponudom, kvalitetom i pristupačnom cijenom želimo da budemo omiljeno mjesto koje posjećuju porodice.

Dio smo odrastanja vaših mališana od prvih dana do školskih klupa. Zato smo odlučili darovati sve novorođene bebe poklon paketom dobrodošlice i vaučerom za kupovinu u Aksa radnjama.

Aksa na ovaj način želi da pokaže zahvalnost zajednici u kojoj posluje, jer je briga o najmlađima naš, kako lični, tako i profesionalni prioritet.

Radujemo se što smo dio Vaših posebnih trenutaka", dodali su iz ove kompanije.

Iskusno od prvog dana. Aksa.

Proširena Aksa u Sarajevu - undefined

Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba: Proširena Aksa u Sarajevu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije