Računi Uprave za indirektno oporezivanje od danas aktivni u BBI banci

Računi Uprave za indirektno oporezivanje od danas aktivni u BBI banci
FOTO: Radiosarajevo.ba / BBI banka

Klijenti BBI banke, fizička i pravna lica, od danas sve uplate indirektnih poreza, kao i ostalih prihoda i taksi, namijenjene Upravi za indirektno oporezivanje (UINO) mogu obaviti putem računa UINO u Bosna Bank International d.d. Sarajevo. 

„BBI banka je strateški opredijeljena da kroz sve oblike svog poslovanja pomaže razvoj privrede u BiH. Ovo je još jedan način da klijentima omogućimo brže i lakše poslovanje. Naš cilj je da sve naše proizvode i usluge namijenjene pravnim licima približimo našim klijentima, odnosno da ih učinimo što dostupnijim i u potpunosti prilagodimo njihovim potrebama.“ – izjavila je Edina Hasečić, direktorica Sektora za poslovanje s pravnim licima BBI banke. Hasečić je istakla kako pravna lica zahtijevaju pojedinačni, prilagođen pristup svakome od njih, te da je u cilju ostvarenja kvalitetne i uspješne saradnje neophodan svakodnevni kontakt. 

„BBI je omogućila obavljanje poslovanja putem savremenih kanala komunikacije i bez potrebe dolaska u poslovnicu, što je u današnjim okolnostima poslovanja od iznimne važnosti. U ovim izazovnim vremenima svim našim klijentima omogućeno je korištenje privremenih moratorija i ostalih posebnih mjera koje su prilagođene otežanim uslovima poslovanja. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti prebroditi i ovaj izazov sa kojim se susrećemo“, zaključila je Hasečić.

U nastvaku su brojevi računa UINO otvoreni u BBI banci:

1411965320010415- DEPOZITNI RAČUN - PRIHODI CARINSKE PRIJAVE

1411965320010609- DEPOZITNI RAČUN - PDV, AKCIZE I PUTARINE

1411965320010512- DEPOZITNI RAČUN- OSTALI PRIHODI, TAKSE I JEDNOKRATNE UPLATE

1411965320010803- DEPOZITNI RAČUN - OSIGURANJE DUGA

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije