Porsche BH / Produženje garantnog roka za Originalne dijelove

18. 05. 2020. u 17:25:00 Promotivni tekst

Shares: 3

Nakon što je VW AG koncern, zbog pandemije virusa COVID - 19, napravio ustupak i produžio garantni rok za vozila kojima je garancija na novo vozilo isticala u periodu pandemije, napravljen je još jedan ustupak prema krajnjim kupcima.

Sve garancije za ugrađene Originalne dijelove u ovlaštenim servisima VW koncerna (brendovi Volkswagen putnički i privredni program, Audi, Škoda i Seat) koje su isticale u periodu mart-maj 2020., se produžuju za tri mjeseca. (grafički prikaz pokazuje primjer isteka garantnog roka za Originalne dijelove.)“, istaknuo je Omer Kozadra, rukovodilac Postprodaje Porsche Bosna i Hercegovina.

„Moramo istaknuti da se ovo produženje garancije odnosi samo na one Originalne dijelove koji su ugrađivani u našim ovlaštenim servisima. I ove su mjere, kao i one za produženje garantnog roka novih vozila s obzirom na okolnosti pandemije Covid19, jednokratne i dobrovoljne koncesije proizvođača, bez priznavanja bilo kakve odgovornost ili obveze za budućnost.. Našim kupcima je, za slučaj pitanja na ovu temu, dostupna naša služba brige o kupcu (e-mail: [email protected]) koja će u najkraćem roku odgovoriti na sva pitanja i nedoumice naših kupaca. “, dodaje Kozadra.

Produženje garantnog roka - undefined

Foto: Porsche BH: Produženje garantnog roka


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA