Produžena akcija na ITAcademy: Iskoristite do 40% popusta + BONUS paket

0
Promotivni tekst
Produžena akcija na ITAcademy: Iskoristite do 40% popusta + BONUS paket
Promo / ITAcademy: Produžena velika akcija

Zbog ogromnog interesovanja velika akcija koju je organizovala ITAcademy povodom svog rođendana produžena je do nedjelje, 19. juna, do ponoći! 

Dakle, slavlje na ITAcademy i dalje traje i obezbjeđuje vam popust do čak 40% uz bonus paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba. 

Sa ITAcademy poručuju da je ostalo još samo malo slobodnih mjesta, koja će biti raspoređena prema redoslijedu pristizanja prijava. Zato požurite i odmah rezervišite svoje mjesto preko ovog linka!

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

Pratite uživo hitnu sjednicu Skupštine KS: Obratio se Admir Katica o sigurnosti u Sarajevu

ITAcademy: Produžena velika akcija - undefined

Promo: ITAcademy: Produžena velika akcija

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namijenjeno je svima koji žele da ostvare uspjeh i steknu praktična znanja i vještine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru. Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest odsjeka i za 12 mjeseci, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna, CAD-a ili razvoja mobilnih aplikacija.

Program ITAcademy ovlastilo je Odijeljenje za međunarodne ispite prestižnog Univerziteta u Kembridžu, a nakon školovanja polaznici stiču certifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice – Micorosoft, Adobe, Autodesk, Oracle, Zend, Cisco, Unity, ISTQB samo su neke od njih.

U zavisnosti od želja i mogućnosti polaznika, nastava se odvija na dva načina: tradicionalno – učenjem u učionici i putem interneta – učenjem na daljinu, pa je tako usavršavanje za IT zanimanja dostupno i onima koji zbog obaveza nemaju vremena da redovno pohađaju nastavu.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 mjeseci to možete i vi – potrebno je samo da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

ITAcademy: Produžena velika akcija - undefined

Promo: ITAcademy: Produžena velika akcija

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspješnu karijeru. Na taj način radno iskustvo neophodno za brži pronalazak posla stičete već tokom školovanja putem besplatnih programa, kao što su IT Practice Center, praksa na realnim projektima i za realne klijente u okviru LinkHUB-a itd.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa IT HUB-ovima, polaznici dobijaju besplatno 100 radnih sati u coworking prostorima za razvoj freelance karijere i startup biznisa. Uz to, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i njemačkog jezika, što vam može omogućiti da radite svuda u svijetu i lakše sarađujete sa klijentima u inostranstvu.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju praksu ili se čak zaposle u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspješnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neke od dodatnih beneficija koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost još danas!

Samo najbrži među vama će imati priliku da sebi obezbijede najperspektivnije školovanje uz popust do 40% i da već sljedeće godine zarađuju na najplaćenijim IT poslovima!

Podsjećamo, ostalo je još samo nekoliko slobodnih mjesta za školovanje po ovim jedinstvenim uslovima, a oni koji ih zauzmu dobijaju i BONUS paket koji im obezbjeđuje najsavremeniju edukaciju za cio život. Zauzmite svoje mjesto!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije