Pritt – Sve što možeš zamisliti!

Promotivni tekst
Pritt – Sve što možeš zamisliti!
Da li znate da je razlika između Pritt Sticka i smoothie-a samo 10 posto? Formula zaštićena patentom zasnovana je na 90 posto prirodnih sastojaka, uključujući krompirov škrob, šećer i vodu.

Još od 1969. godine Pritt ljepilo u sticku je pouzdan partner na globalnom nivou, zahvaljujući snažnom lijepljenju i izvrsnim performansama. Bilo da je riječ o papiru, kartonu ili fotografijama, Pritt ljepilo omogućava da napravite sve što možete zamisliti.

Klasično ljepilo u sticku Pritt je toliko jednostavno da ga djeca mogu koristiti, s obzirom na to da čvrsto ljepilo ima smanjeno trenje, lako se nanosi, i pravi manje grudvica. Pritt stick dolazi u ambalaži sa hermetičkim čepom koji ne propušta zrak, te zbog toga se sporije suši.

Za sigurnost Vaše djece

Imajući na umu da Pritt ljepilo u sticku često koriste djeca, Henkel visoko vrednuje ekološke osobine i sigurnost proizvoda. Ovo univerzalno ljepilo je bez rastvarača, sastojaka baziranih na uljima, PVC-a, i mirisa, a testovi su pokazali da se može isprati iz tkanina na temperaturama od samo 20 stepeni celzija.

Pritt, jedan od brendova Henkela, od sada možete pronaći u svim većim objektima u Bosni i Hercegovini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije