Povoljni krediti Intesa Sanpaolo banke

Radiosarajevo.ba
Povoljni krediti Intesa Sanpaolo banke
Intesa Sanpaolo Banka snizila je kamatne stope na sve vrste kredita na najniži nivo do sada.

Kamatne stope na kredite kreću se od 3 posto (EKS 4,65 posto) i predstavljaju trenutno najnižu kamatnu stopu na tržištu.

"Intesa Sanpaolo Banka je ovog proljeća građanima pružila do sada najpovoljnije cijene kredita, bez obzira da li se radi o nenamjenskim, zamjenskim ili stambenim kreditima", istaknuo je izvršni direktor Intesa Sanpaolo Banke Amir Termiz.

Iz ponude izdvajamo zamjenski kredit, koji se odobrava do iznosa od 60.000 KM, rokom otplate do 10 godina i cijenom od 3 posto EKS 4,65 posto).

Zamjenskim kreditom klijent može refinancirati svoje postojeće obaveze u jedinstvenu mjesečnu ratu i pored toga dio gotovine iskoristiti po vlastitim željama. Kredit se može ugovoriti sa fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, a klijent ima mogućnost odabira koju vrstu police osiguranja želi da iskoristi.

Za rješavanje stambenog pitanja, Intesa Sanpaolo Banka klijentima nudi i različite modele kredita u zavisnosti od potreba i mogućnosti klijenata. Stambeni krediti se odobravaju sa kamatnom stopom od 3,40 posto (EKS FBiH i DB 3,82 posto, EKS za RS 3,97 posto), iznosom do 300.000 KM i rokom otplate 30 godina.

 

intesa_sanpaolo.JPG - Povoljni krediti Intesa Sanpaolo banke

* Efektivna kamatna stopa (EKS) izračunata je na maksimalan iznos, rok otplate kredita 60 mjeseci za stambeni a 12 mjeseci za zamjenski kredit, uzimajući u obzir sve troškove koji mogu pasti na teret korisnika kredita (naknada za obradu, vođenje kredita i tekućeg računa, naknada za CRK izvještaj, troškove police osiguranja, troškovi mjenica, ovjere potrebne dokumentacije i procjene vrijednosti nekretnine, te za RS dodatno troškovi notara)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije