Postani Altenpfleger: Plata i do 1.000 eura mjesečno tokom školovanja u Njemačkoj

Promotivni tekst
Postani Altenpfleger: Plata i do 1.000 eura mjesečno tokom školovanja u Njemačkoj
Foto: Jobstep / Postani Altenpfleger: Plata i do 1.000 eura mjesečno tokom školovanja u Njemačkoj

Ako želite živjeti i raditi u Njemačkoj ali nemate termin za vizu,ne znate njemački jezik, nemate poslodavca i sve ste pokušali da ga pronađete, onda je ovo idealan program za Vas!

Zašto je idealan? Ovaj način je jako popularan za siguran, provjeren i bezbjedan odlazak u Njemačku.

Školovanje traje tri godine nakon kojeg dobijate stručno zvanje Altenpfleger, kao i zagarantovan posao u Njemačkoj.

Tokom školovanja imate pravo na plaćenu praksu i do 1.000€ mjesečno.

Sa našim intenzivnim kursom njemačkog jezika pomoći ćemo Vam da budete spremni za razgovor sa njemačkim poslodavcem. Pored kursa jezika, organizujemo i, za Vas jako bitna, pripremna predavanja za razgovor sa školom i poslodavcem.

Za Vas pripremamo i prevodimo svu potrebnu i odgovarajuću dokumentaciju te pronalazimo školu i poslodavca i vodimo Vas na prijemni razgovor. Pored prevoza na razgovor, obezbjeđujemo Vam i njemački telefonski start paket, račun u banci, te Vam regulišemo i obavezno zdravstveno osiguranje. Prije početka školske godine za Vas organiziramo smještaj kao i prevoz do škole.

Kroz naš program svake godine prođe preko 100 ljudi, tako da ne brinite nećete biti sami i ostavljeni, mi smo Vam potpuna podrška do kraja školovanja!

Ovaj program košta 1.999€ jednokratno + mogućnost plaćanja na rate, uz popuste za kandidate koji posjeduju Goethe certifikat o poznavanju njemačkog jezika.

Prijaviti se možete na slijedećem linku: https://jobstep-app.com/registracija/227/korak1

Naš moto je: "Sve možete sami, ali sa nama je lakše! Probajte!"

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije