Ponuda Wizz Aira koja važi 24 sata: Popust od 20 posto na rezervacije

Promotivni tekst
Ponuda Wizz Aira koja važi 24 sata: Popust od 20 posto na rezervacije
Foto: Arhiv / Wizz Air
Wizz Air, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, danas nudi popust od 20 posto na sve letove koji se rezervišu u toku dana.

Svi ljubitelji putovanja danas mogu lakše da stignu do svojih karata! Uz početnu cijenu avionskih karata od samo 19.99 KM, pravo je vrijeme da rezervišete let do neke od brojnih destinacija koje su u ponudi Wizz Aira. Sve svoje rezervisane karte u toku današnjeg dana možete iskoristiti na svim letovima i destinacijama iz Tuzle i Sarajeva koji su u ponudi, na vama je samo da odaberete.

Ove karte sa popustom od 20% su u ponudi samo do 23.59h večeras, zato požurite da rezervišete let po povoljnoj cijeni.

Napomena:

* Popust od 20 posto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse. Period putovanja nije ograničen. Cijena se odnosi samo na rezervacije na web stranici wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ.
**Karta u jednom smjeru uključujući sve takse i obavezne troškove.

O kompaniji Wizz Air

Wizz Air je najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi čija flota obuhvata 104 aviona tipa Airbus A320 i Airbus A321 i koja u ponudi ima preko 600 destinacija sa 25 aerodroma i povezuje 142 destinaciju u 44 zemlje.

Wizz Air ima tim od preko 4.000 profesionalaca koji nude izvanrednu uslugu i veoma niske cijene karata i zahvaljujući tome je bio omiljeni izbor 32 miliona putnika u proteklih 12 mjeseci. Wizz Air je član Londonske berze pod skraćenicom WIZZ i uvršten je u Indekse FTSE 250 i FTSE All-Share. Wizz Air je registrovan u okviru programa Kontrole operativne bezbjednosti (IOSA) Međunarodne asocijacije avio-kompanija (IATA), globalnog lidera u kontroli avio-bezbjednosti.

Kompanija je nedavno dobila najvišu ocjenu za bezbjednost – 7 zvijezdica, koju dodjeljuje jedina svjetska agencija za ocjenjivanje bezbjednosti avio-kompanija i proizvoda AirlineRatings.com, kao i nagradu Najbolja evropska avio-kompanija u 2017. godini koju dodjeljuje Aviation 100, ugledna godišnja publikacija koja nagrađuje najistaknutije predstavnike avio-industrije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije