Party 'Glava u oblacima' uz Zabranjeno Pušenje i Aminu Hamzić

Radiosarajevo.ba
Party 'Glava u oblacima' uz Zabranjeno Pušenje i Aminu Hamzić
/ Foto: Promo
Do najveće poslovno-tehnološke konferencije Microsoft NetWork 7 ostalo je nešto manje od mjesec dana. Najbolji biznis i IT stručnjaci iz Bosne i Hercegovine te zemalja regiona okupit će se na jednom mjestu, Grand Hotelu Neum, od 19.-21. aprila.

Pored ranije najavljenih vrhunskih predavanja o tehnologijama i inovacijama, tehnološkim promjenama  te rješenjima u oblaku, sve učesnike konferencije očekuje fantastična zabava kao i proteklih godina.

Organizatori MS NetWork 7 ove godine organizuju party za sve učesnike pod nazivom „Glava u oblacima“ a osigurali su nastup kultne grupe Zabranjenog Pušenja kao i nove mlade zvijezde Amine Hamzić!

Poznati rock bend i mlada glumica i pjevačica zaduženi su za vrhunsku zabavu, drugog dana konferencije, 20. aprila, a sponzori party-ja su Sarajevska pivara, i Brew pivnica koji će ponuditi širok spektar proizvoda za degustaciju.

“Proteklih godina zabavljali smo se uz Ramba Amadeusa, Diskobajagi, Bombaj štampu i Tijanu Dapčević,a smijali se uz Branka Đurića Đuru i sa Zijahom Sokolovićem. Ove godine odlučili smo predah od predavnja napraviti uz poznate hitove Zabranjenog Pušenja, i uz čaroban vokal Amine Hamzić. Vjerujemo da će svi učesnici konferencije uživati, kako u brojnim predavnjima, razmjeni znanja i iskustva, tako i u dobrom druženju te svima dragim starim, i novim muzičkim hitovima”, istakla je Elena Andželić direktorica konferencije MS NetWork 7.

Pod sloganom  “Na sedmom nebu”, konferencija Microsoft NetWork 7 ponudit će predavanja iz 6 tematskih sa više od 80 predavanja. Zasigurno će posebno intersovanje probuditi i Business Day na kojem će učestvovati najbolji menadžeri, vodećih bh kompanija.

Svi zainteresirani za učešće na Microsoft NetWork 7 prijaviti se mogu do 12. aprila putem linka https://www.msnetwork.ba/preregistration, i osigurati svoje mjesto na vodećoj biznis i IT konferenciji u Bosni i Hercegovini. Kotizacija za učešće na konferenciji je dostupna za 300 KM (+PDV).

Za više informacije posjetite https://www.msnetwork.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije