Porsche BH / Online pogodnosti rezervisanja i kupovine vozila

07. 04. 2020. u 07:07:00 Promotivni tekst

Shares: 0

S obzirom na okolnosti prouzrokovane pandemijom COVID19, mnoge kompanije ponudu svojih roba i usluga prenose na online platforme ili vrše dostavu na kućna vrata kupaca. Na taj način se smanjuje potencijalna opasnost prenošenja virusa, a ujedno se ostaje u okvirima propisanih mjera donesenih od strane nadležnih institucija. Kompanija PORSCHE BH d.o.o. je kao uvoznik vozila Volkswagen grupacije napravila dodatni iskorak u ponudi svojih proizvoda putem online platformi. Od danas svi potencijalni kupci mogu ugodno i sigurno  iz svojih domova, putem desktop uređaja ili pametnih telefona, posjetom nekoj od oficijelnih web platformi marki Volkswagen, Audi, Škoda ili Seat, pregledati specijalnu ponudu odabranih vozila koja su izdvojena za ovu priliku.

Ono što ovu ponudu i opciju rezervisanja vozila čini posebnom su ključni detalji. Odabrana vozila u online ponudi imaju veliku cjenovnu prednost iskazanu kroz "online uštedu", ali i specijalne uslove u slučaju finansiranja putem Porsche Leasinga. Definisana online ušteda je jedinstvena i realizuje se isključivo u slučaju kada kupac rezerviše vozilo putem online platforme. Uz finansiranje putem Porsche Leasinga, čime se ostvaruje dodatna ušteda,  vozilo je moguće nabaviti po jedinstveno povoljnoj cijeni, s tim da se ponuda odnosi na ograničen broj vozila. U proces rezervacije i prodaje vozila uključena je i mreža ovlaštenih trgovaca vozila Volkswagen grupacije, te će i dalje prva kontakt osoba za definisanje plaćanja i preuzimanja  biti prodajni savjetnici naše ovlaštene prodajno - servisne mreže. Klikom na rezervaciju željenog vozila potencijalni kupac unosi osnovne podatke kako bi bio kontaktiran, te se naknadno definiše način plaćanja i preuzimanja vozila. Ono što je bitno u aktuelnoj situaciji je to da kupac može izvršiti plaćanje avansa, izvršiti eventualno potpunu uplatu ili kupovinu preko Porsche Leasinga, a svoje svoje vozilo preuzeti onda kada on to želi. Na taj način se ne dovodi u pitanje sigurnost kupaca, a na realizaciju kupovine ne utiču trenutna ograničenja kretanja i rada  mnogobrojnih poslovnih subjekata i djelatnosti. "Kako će se u budućnosti zasigurno preći na online kupovinu automobila, ovo je korak ka potpunoj online platformi naručivanja, plaćanja i preuzimanja vozila, a s obzirom na pogodnosti online ponude sigurno je da ćemo zainteresovati naše kupce za ovaj način nabavke vozila", ističu iz kompanije PORSCHE BH.

Sve informacije kupci mogu pronaći na sljedećem linku.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA