Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike!

Promotivni tekst
Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike!
Foto: Novotel / Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike

Kompanija Novotel želi podijeliti uzbudljive novosti! Novotel mobilna mreža donosi nevjerovatne pogodnosti za sve one koji prenesu svoj broj i pridruže se ovoj mobilnoj mreži. Spremite se za nezaboravno iskustvo sa 150 GB interneta i čak 6000 minuta, prvih 6 mjeseci bez naknade, ako prenesete svoj broj i postanete novotel prepaid korisnik.

Ali to nije sve! Uz novu akciju Gigamanija, vaše iskustvo korištenja interneta dostići će potpuno novi nivo. Sada dobijate nevjerovatnih 3X VIŠE GIGA u novotel paketima na dopunu mreža10 i mreža5! To znači da možete istraživati, dijeliti sadržaj i ostati povezani više nego ikada prije, bez brige o ograničenjima podatkovnog prometa.

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike
Foto: Novotel: Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike

Broj možete prenijeti besplatno i jednostavno popunjavanjem online obrasca, dolaskom na neko od naših prodajnih mjesta ili popunjavanjem obrasca za posjetu prodajnog predstavnika.

Za više informacija o našim ponudama i kako se pridružiti, posjetite web stranicu novotel.ba, kontaktirajte nas putem e-maila podrska@novotel.ba ili pozivom korisničkog centra.

Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike
Foto: Novotel: Novotel neodoljive pogodnosti za prepaid korisnike

"Hvala što ste dio naše zajednice i što nam dajete priliku da gradimo najbolju mobilnu uslugu u BiH. Slobodno pričaj!", poručuju iz kompanije Novotel.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije