Najbolja verzija tebe - Rođendanska zabava ALTA SC

0
Promotivni tekst
Najbolja verzija tebe - Rođendanska zabava ALTA SC
Foto: Alta Shopping Centar / Rođendanska zabava ALTA SC

ALTA Shopping Centar je proslavio svoj 12. rođendan i najavio velike promjene za budućnost. Za sve vas koji cijenite rad na sebi, volite kvalitetnu muziku i radujete se dobrom mjestu za izlazak i kupovinu – pripremili smo kratak pregled najzanimljivijeg sadržaja.

Svi znamo da shopping centri nalikuju jedan na drugog u tolikoj mjeri da ih je nekada teško međusobno razlikovati. ALTA SC se uhvatio u koštac sa ovim problemom i iznašao inovativno rješenje koje u prvi plan stavlja posjetioca, a ne sam Centar.

Rođendanska zabava ALTA SC
Foto: Alta Shopping Centar

Njegov novi slogan glasi Najbolja verzija tebe, a iz Centra nam pojašnjavaju da ALTA postaje mjesto inspiracije i polazna tračka za ostvarivanje tvog punog potencijala.

Tvoj život po tvojoj mjeri

Rođendanska proslava održana je od 16. do 25. decembra, pod motivom "Happy New You!". Dobro posjećeni Centar je odisao kolektivnim entuzijazmom, baš zbog toga što je cijeli program bio podređen gostu i koncipiran tako da ga inspiriše da uzme svoj život u svoje ruke – tako što će usvojiti zdrave životne navike i kreirati svoj životni stil po vlastitoj mjeri. Za ovo su osmišljene posebne Fashion & Beauty, Food, Gastro i Fitness & Health ponude.

Rođendanska zabava ALTA SC
Foto: Alta Shopping Centar

Naravno, kao što i priliči ovakvom događaju, zakupci u Centru su nudili svoju robu po sniženim cijenama, neki sve do 50 posto. Sama ta činjenica bila bi dovoljna da osigura zadovoljstvo gostiju, ali ovaj je program imao daleko veće ambicije.

Podignut je specijalni i praznično dekorisani Pop-up Store, gdje su posjetioci ohrabrivani da naprave i zapišu svoje novogodišnje rezolucije. Zatim bi dobili poklone i personaliziranu poruku, kao motivaciju da svoju rezoluciju uspješno i ostvare.

Na drugom štandu, simpatično i prigodno ukrašenom Gift Store-u, podijeljeno je više od 1000 simboličnih i korisnih prazničnih poklona – poput papuča, šoljica, ili figurica Djeda Mraza i njegovog vjernog irvasa. Na istom mjestu, zakupci u Centru dijelili su vrijedne vaučere za pogodniju kupovinu.

Kada je izgledalo da je zabava na vrhuncu, iznenadio nas je dinamičan flash mob nastup razigrane plesne trupe. Mnogi su se već raspoloženi posjetioci pridružili plesu i još više podgrijali toplu atmosferu u centru.

Mjesto druženja

ALTA SC nam najavljuje još mnogo ovakvih događaja. Ljubitelje muzike istančanog ukusa (a i dobrog provoda) radovat će najava da ALTA SC postaje koncertni prostor. Planirane su večeri autorske muzike, kao i jazz koncerti te noći klasične muzike. Najavljene su i gala večeri, i nastupi plesnih i glumačkih ansambala. Jedva čekamo!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije