BiH / Molson Coors ponovo potvrdio izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima

17. 09. 2019. u 09:23:00 Sponzorisani tekst

Shares: 2

Molson Coors Bosna i Hercegovina i ove je godine dobitnik prestižnog certifikata Poslodavac Partner za kvalitetu upravljanja ljudskim resursima.

Certifikat Poslodavac Partner projekt je kompanije SELECTIO s misijom promoviranja kvalitetnog upravljanja zaposlenicima u kojemu je dosad sudjelovalo više od stotinu organizacija. Certifikat predstavlja nezavisno priznanje struke, te se dodjeljuje organizacijama na temelju ocjene razvijenosti praksi upravljanja zaposlenicima u pet glavnih područja: Strategiji, Regrutiranju i selekciji, Upravljanju učinkom, Usavršavanju i razvoju te Odnosu prema zaposlenicima. Kako bi zadovoljila standarde Certifikata, kompanija mora imati najmanje 75 posto ukupnih mogućih bodova, ali i najmanje 70 posto bodova u svakom od pet ocjenjivanih područja.

Molson Coors BiH dobitnik certifikata Poslodavac Partner - undefined

Foto: Molson Coors: Molson Coors BiH dobitnik certifikata Poslodavac Partner

Kompanija Molson Coors Bosna i Hercegovina u postupku recertifikacije još je jednom potvrdila da ima izrazito kvalitetan i sveobuhvatan sustav upravljanja radnim učinkom zaposlenika čime im se kontinuirano pružaju prilike za razvoj i napredak. Svim zaposlenicima su dostupne i prilike za dodatno usavršavanje zahvaljujući transparentnom procesu usavršavanja i razvoja.

Molson Coors pokazuje da je kompanija kojoj je stalo do zadovoljstva zaposlenika i tako što zaposlenicima nudi različite oblike razvoja i usavršavanja, a zaposlenici imaju priliku sudjelovati i u brojnim inicijativama kojima pružaju svoj doprinos zajednici. Neki od društveno korisnih projekata u kojima su sudjelovali u proteklom periodu su čišćenje rijeke Bune, radionica solarnih panela od Jelen konzervi i kampanja pod nazivom Proslavi odgovorno – ako misliš piti, vozač nemoj biti s ciljem promicanja svijesti o tome kako je važno ne učestvovati u saobraćaju pod uticajem alkohola.

Željko Maslać, generalni direktor Molson Coorsa Bosne i Hercegovine, primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave kompanije SELECTIO.

"Iznimno smo ponosni na rezultate, posebno stoga što je MCBH-u ovo tek druga godina certifikacije. Naše tržište izuzetno je izazovno i kompleksno, stoga je ovaj certifikat potvrda kako smo uspjeli zadržati visok stupanj angažiranosti naših zaposlenika. Vjerujemo kako je to rezultat redizajna procesa privlačenja i selekcije, pružanja niza mogućnosti za usavršavanje i razvoj, kao i niza aktivnosti u području korporativne odgovornosti. Kroz suradnju s fakultetima u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci sve više smo prepoznati među mladima kao poželjan poslodavac i to je put kojim ćemo nastaviti u budućnosti kako bismo privukli i zadržali najbolje talente", istaknuo je Željko Maslać, generalni direktor Molson Coorsa Bosne i Hercegovine.

Trenutno je 66 nositelja Certifikata u Hrvatskoj, Albaniji, Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Rusiji, Sloveniji i Srbiji. Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni sponzor portal MojPosao i poslovni sedmičnjak Lider kao medijski sponzor. Više o projektu Certifikat Poslodavac Partner možete doznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.

 

NEMA KOMENTARA