Misimović i Chipsy u asistenciji godine: Podijeljeno preko 500 golova srednjim školama

1
Promotivni tekst
Misimović i Chipsy u asistenciji godine: Podijeljeno preko 500 golova srednjim školama
Foto: Chipsy / Društveno-odgovorna kampanja "Otvori Chipsy, asistiraj za gol"

Uspješno je realizovana društveno-odgovorna kampanja "Otvori Chipsy, asistiraj za gol" kompanije Marbo Product, u okviru koje je brend Chipsy podijelio set golova za mali fudbal svim srednjim školama u Bosni i Hercegovini.

Kampanja je realizovana uz podršku Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke i Ministarstva prosvjete Republike Srpske, a velika zasluga pripada i brend ambasadoru: Zvjezdanu Misimoviću. Nekadašnji kapiten naše fudbalske reprezentacije je pokazao da je i dalje u sjajnoj formi da asistira za golove i inspiriše buduće rekreativce i reprezentativce.

Tokom trajanja kampanje je podijeljeno tačno 592 fudbalska gola u preko 250 srednjih škola širom Bosne i Hercegovine. Cilj kampanje je da srednjoškolci bilo gdje u Bosni i Hercegovini dobiju jednake uslove za igranje fudbala, da prije svega razvijaju zdrave životne navike, a nakon toga, da neki od njih prepoznaju sebe kao buduće fudbalere.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije