Saradnja / Miralem Pjanić ambasador Raiffeisen brenda

07. 10. 2019. u 18:18:00 Sponzorisani tekst

Shares: 17

Raiffeisen banka je danas potpisala trogodišnji ugovor o sponzorstvu s bosanskohercegovačkim fudbalskim reprezentativcem Miralemom Pjanićem.

"Iznimno nam je zadovoljstvo što smo danas ozvaničili početak jedne, siguran sam, podonosne saradnje. Budući ambasador našeg brenda predstavlja sve one vrijednosti za koje se i Raiffeisen zalaže, stoga je odabir Miralema Pjanića bio sasvim logičan za nas. Svoju svjetski uspješnu karijeru gradio je korak po korak na osnovu svog truda, rada, zalaganja i talenta te iza sebe ima inspirativni put i kulturne vrijednosti koje se poklapaju s principima kojima se rukovodimo u našem poslovanju", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini.

Miralem Pjanić ambasador Raiffeisen brenda  - undefined

Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba: Miralem Pjanić ambasador Raiffeisen brenda

Ovom prilikom Miralem Pjanić je istakao:

"Veoma sam sretan zbog uspostavljanja saradnje s jednim od vodećih brendova u zemlji. Čast mi je sarađivati s kompanijom koja u mnogim segmentima postavlja standarde i daje pozitivan primjer drugima. Ne samo da ostvaruje odlične finansijske rezultate i time daje značajan doprinos bosanskohercegovačkoj ekonomiji, već i podržava brojne projekte čiji su korisnici mladi, djeca i osobe s poteškoćama u razvoju te sam ponosan što ću u naredne tri godine biti ambasador Raiffeisen brenda."

Miralem Pjanić - undefined

Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba: Miralem Pjanić

Ugovor o sponzorstvu je danas u prostorijama banke potpisan na period od tri godine, a Pjanić će biti zaštitno lice Raiffeisen brenda na teritoriji Bosne i Hercegovine.

"Miralem Pjanić je naš prvi brend ambasador kada govorimo o Raiffeisen grupi u Bosni i Hercegovini. Ključni faktori prilikom donošenja odluke bile su između ostalog i osobine poput profesionalnosti, dosljednosti i filantropije koje su samo neke od zajedničkih vrijednosti koje dijelimo s našim bosanskohercegovačkim reprezentativcem. Ova saradnja s Miralemom Pjanićem će svakako doprinijeti još većoj vidljivosti Raiffeisen brenda, a istovremeno će i dodatno približiti naše proizvode i usluge klijentima na lakši, prirodniji i intuitivniji način", rekla je Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija i upravljanja održivošću u Raiffeisen banci.

Belma Hadžiomerović - undefined

Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba: Belma Hadžiomerović

Potpisnice ovog ugovora pored Raiffeisen banke su i Raiffeisen Assistance i Raiffeisen Invest.

NEMA KOMENTARA