... / Meggle ne seli proizvodnju iz Hrvatske u BIH

20. 07. 2020. u 17:47:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

MEGGLE Grupa prisutna je na sedam tržišta u Europskoj Uniji i zemljama regije te na svakom tržištu razvija zaseban i održiv model poslovanja.

Nažalost, u Hrvatskoj to unatoč stalnim naporima i velikim ulaganjima nije bilo moguće postići. Proizvodnja iz Hrvatske neće se seliti u BiH, a ni u Srbiju jer obje zemlje već dugi niz godina imaju vlastitu proizvodnju, prilagođenu najprije domaćem, a onda i izvoznom tržištu.

MEGGLE BIH je prepoznat kao lider u mliječnoj industriji, posebice u kategorijama koje samostalno proizvodi u bihaćkoj mljekari, te trenutno ima 212 zaposlenika i oko 1.800 kooperanata, saopćeno je MEGGLE BIH.  

Već dugi niz godina na BiH tržištu, a posebice nakon pokretanja vlastite proizvodnje, MEGGLE je sinonim za kvalitetu, sigurnost i povjerenje te razvija neovisni poslovni plan s ciljem jačanja tržišnih pozicija i daljnjeg razvoja poslovanja na održivim osnovama. 

Domaća proizvodnja, liderska pozicija i godine uspješnog poslovanja MEGGLE BiH čine jednim od najpoželjnijih poslodavaca i poslovnih partnera na
domaćem tržištu.

Meggle Grupa je i na svim drugim tržištima na kojima posluje odgovoran i korektan poslodavac, pouzdan i odgovoran poslovni partner i član zajednice.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA