Lutrija BiH na Orea bazaru podržala udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka"

0
Promotivni tekst
Lutrija BiH na Orea bazaru podržala udruženje "Srce za djecu oboljelu od raka"
Foto: Lutrija BiH / Uručen ček od 6.000,00 KM

Četvrto po redu izdanje OREA Art Marketa održano je tokom vikenda u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Pored brojnih kompanija, podršku održavanju ovog Marketa pružila je i Lutrija BiH koja je na poseban način još jednom iskazala podršku udruženju Srce za djecu oboljelu od raka. Naime, predstavnici Lutrije BiH na samom otvaranju Marketa uručili su ček od 6.000,00 KM ovom Udruženju te na taj način podržali njihov rad i pružili podršku onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

Fikret Kubat, direktor udruženja Srce za djecu oboljelu od raka iskoristio je priliku da se zahvali Lutriji BiH koja već duži niz godina podržava rad ovog Udruženja te je ovoj kompaniji u znak zahvalnosti uručio plaketu.

"Neizmjerno smo sretni što imamo iskrene prijatelje kao što je Lutrija BiH koja je u svakom trenutku uz našu djecu i porodice. Naša saradnja sa Lutrijom traje već duži niz godina i ovo je samo nastavak podrške koju dobijamo od ove kompanije i koja nam zaista mnogo znači, posebno našim malim herojima i njihovim porodicama", kazao je Fikret Kubat, direktor udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

Bravo, Bosanko: Ada Avdagić osvojila bronzu na EP-u u Beogradu

Bravo, Bosanko: Ada Avdagić osvojila bronzu na EP-u u Beogradu

"Prije svega koristim priliku da se zahvalim udruženju Srce za djecu oboljelu od raka. Lutrija BiH je prepoznala trud i zalaganje svih aktivista ovog udruženja, posebno jer se radi o djeci i njihovim roditeljima kojima je zaista potrebno napraviti jedan ugodan ambijent za boravak u Roditeljskoj kući. Ovo je samo nastavak naše podrške te ćemo našu saradnju nastaviti i u narednom periodu kako bi u konačnici doprinijeli razvoju ovog Udruženja", kazali su iz Lutrije BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije