Lijepa vijest: Centrotrans uvodi dodatne polaske iz Sarajeva za Dubrovnik

4
Radiosarajevo.ba
Lijepa vijest: Centrotrans uvodi dodatne polaske iz Sarajeva za Dubrovnik
Foto: Pexels / Dubrovnik

Ljeto je vrijeme kada svi želimo na najbolji mogući način iskoristiti svaki trenutak slobodnog vremena i provesti ga na moru, ili na nekoj atraktivnoj lokaciji za odmor.

U skladu sa odobrenim redom vožnje od 6. jula do 1. septembra 2024. godine i pored svakodnevnih redovnih linija, Centrotrans uvodi dodatne noćne polaske prema omiljenoj destinaciji Bosanaca i Hercegovaca, Dubrovniku.

Putnici će moći putovati dva puta dnevno u terminima od 07:15 sati i 22:30 sati, a povratak iz Dubrovnika planiran je u 08:00 sati i 22:30 sati.

Misteriozna svjetlost iznad Istanbula: Mnogi se pitaju šta je, pogledajte snimak

Misteriozna svjetlost iznad Istanbula: Mnogi se pitaju šta je, pogledajte snimak

Ove polaske putnici mogu iskoristiti i za putovanje do Neuma pridržavajući se iste satnice kao i za Dubrovnik, a ovom linijom se mogu vratiti iz Neuma za Sarajevo.

Noćni polasci su odgovor na rastuću potražnju za ovom rutom, omogućavajući putnicima bolju  organizaciju  putovanja i lakše planiranje boravka u jednom  od najljepših gradova Jadranske obale, a sve to po pristupačnim cijenama autobuskih karata.

Centrotrans je također pripremio i popuste za svaku online kupovinu od pet posto, kao i popuste za osobe preko 60 godina starosne dobi.

Ovim promjenama Centrotrans potvrđuje svoju posvećenenost kontinuiranom unapređenju usluga i zadovoljstva putnika.

Za više informacija o redu vožnje i kupovini karata, posjetite web stranicu www.centrotrans.com ili pozovite 062 566 819.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije