Kupi dopunu i uživaj u Frend popustima

Promotivni tekst
Kupi dopunu i uživaj u Frend popustima
Ukoliko si FREND korisnik i želiš svoj račun dopuniti iznosom od 20 KM ili više, obradovaće te vijest da smo i u junu omogućili odličan popust na elektronske dopune.

Potraži elektronsku dopunu za FREND račun u najbližoj prodavnici ili kiosku, dopuni račun dopunom od 20 KM i više, i ostvari popust od 50%.

Ukoliko ti je potrebna dopuna od 20 KM, umjesto 20 KM, ovu dopunu platićeš samo 10 KM, a na računu ćeš na raspolaganju imati 20. Tako je i sa svim ostalim elektronskim dopunama iznad 20 KM. Dopunu od 30, platićeš 15 KM, a za dopunu od 50 KM treba da izdvojiš samo pola od toga, tj. 25 KM.

Iznos dopune je raspoređen na glavni i bonus račun. Bonus račun važi za pozive u m:tel mobilnoj mreži i slanje SMS-ova prema svim mrežama u BiH. Period važenja dopune na bonus računu za iznose od 10 do 19,99 KM je 7 dana, a za iznose od 20 KM i više je 15 dana.

FREND elektronske dopune možeš pronaći gotovo na svakom koraku, a kiosci i prodavnice označene su prepoznatljivim FREND zastavicama i naljepnicama.

Požuri i dopuni se jer ponuda važi do 25.juna 2016.godine.

Za više informacija pozovi korisnički servis 066 10 10 10 ili posjeti web stranicu frend.mtel.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije