Konzum otvorio novu prodavnicu u Velikoj Kladuši

0
Radiosarajevo.ba
Konzum otvorio novu prodavnicu u Velikoj Kladuši
Foto: Konzum / Otvorena nova trgovina u Velikoj Kladuši

U skladu sa dugoročnom vizijom širenja mreže prodajnih objekata, Konzum je odnedavno započeo svoje poslovanje na području Velike Kladuše.

Prva prodavnica u ovom gradu otvorena je krajem augusta, a danas je otvoren drugi prodajni objekat na adresi Ibrahima Mržljaka 94. Novootvoreni prodajni objekat prostire se na površini od 180 m² i zapošljava šest novih zaposlenika.

Asortiman prodavnice obuhvata svježe i kvalitetno voće i povrće, velik izbor pekarskih, mliječnih i delikatesnih proizvode, osnovne životne namirnice, piće i slatkiše te proizvode za njegu, higijenu i kućanstvo.

Adna Helić objavila prvu fotografiju nakon hapšenja: Najveća snaga je čista savjest

Adna Helić objavila prvu fotografiju nakon hapšenja: Najveća snaga je čista savjest

"Od momenta kada smo počeli sa pripremama za otvaranje prodavnica u Velikoj Kladuši, interesovanje građana je ogromno, svakodnevno nam pokazuju gostoprimstvo i srdačnost, zbog čega im se želimo posebno zahvaliti. Uvjeren sam da ćemo opravdati njihova očekivanja u pogledu bogatog asortimana, povoljnih cijena i pružanja kvalitetne usluge, za što se brine ukupno 13 novih zaposlenika u oba prodajna objekta. Želja nam je da Konzum u Velikoj Kladuši ponudi potpuni ugođaj svakodnevne kupovine, a naši prodajni objekti postanu stalna odredišta na koja će se kupci rado vraćati",  izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor za maloprodaju Konzuma.

Na dan otvorenja za kupce je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Za mališane je organizovana vesela zabava sa maskotama Morsovaca.

Dolaskom Konzuma u Veliku Kladušu kupci imaju priliku da se upoznaju i sa jedinstvenim asortimanom proizvoda Konzumovih trgovačkih marki, izuzetnog kvaliteta i povoljnih cijena, te je u znak dobrodošlice značajan broj kupaca prilikom otvorenja nagrađen proizvodima brendova Finesse, Moj dan i Dax.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije