Poklon za vaše vozilo / Kasko osiguranje u ASA Osiguranju ima full opremu

05. 09. 2019. u 09:16:00 Sponzorisani tekst

Shares: 0

Da bi vaše vozilo bilo sigurno, a ne samo osigurano, u ASA Osiguranju su kreirali pakete Kasko osiguranja kako bi vaša bezbrižnost bila potpuna.

Pored dosadašnjih pogodonosti kao što su najpovoljnije cijene, kartica lojalnosti sa popustima, dopunski proizvodi uz policu osiguranja (AN i AO+), zaključivanjem Kasko osiguranja vozila sada preuzmite i jedan od poklona iz ugovorenog paketa.

U zavisnosti od toga koji paket odaberete, ASA Osiguranje vam poklanja set guma ili alarmni/ protuprovalni uređaj za osigurano vozilo.

"Željeli smo našim klijentima ponuditi dodatnu sigurnost za njihovo vozilo. Bilo da se radi o novom setu guma ili o uređaju za zaštitu od krađe vozila naši klijenti će sa ovom opremom imati ne samo najbolje osiguranje za svog limenog ljubimca nego i dodatnu sigurnost prilikom svakodnevnog korištenja vozila", istakli su iz ASA Osiguranja.

Paketi koji se nalaze u ponudi su: Paket Gume XL, Gume XXL te paketi Alarm XL i Alarm XXL.

Više informacija o ovim paketima možete pronaći na ovom linku ili u vama najbližoj poslovnici ASA Osiguranja.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

Tagovi: ASA Osiguranje

NEMA KOMENTARA