Karijera u Minhenu – Pridružite se SWM-u i osigurajte svoju budućnost!

0
Promotivni tekst
Karijera u Minhenu – Pridružite se SWM-u i osigurajte svoju budućnost!
Foto: SWM / Prilika za posao u SWM

SWM, renomirana njemačka kompanija sa sjedištem u Minhenu, dolazi u Sarajevo s jedinstvenom ponudom za tehničke stručnjake koji traže sigurnu i stabilnu karijeru u inostranstvu.

SWM, sa preko 11.000 zaposlenih, osigurava Minhen izvorskom pitkom vodom, održivom energijom i jednim od najboljih sistema javnog prevoza u cijeloj Evropi.

Ovaj događaj nije samo prilika za posao u SWM-u, već i za potpuno novi život s nizom prednosti koje je teško odbiti.

Šta sve nudi SWM? Pogledajte ključne prednosti.

SWM se brine za svaki korak vašeg preseljenja u Njemačku, preuzimajući sve ključne troškove i organizaciju procesa. Evo samo nekoliko razloga zašto biste trebali na vrijeme rezervisati svoj intervju:

  • Preuzimanje troškova i organizacija viza: SWM preuzima sve brige oko viza i imigracije, pokrivajući troškove i osiguravajući da proces teče glatko.
  • Besplatno prevođenje i ovjera dokumenata: Vaše diplome i kvalifikacije bit će prevedene i ovjerene bez dodatnih troškova.
  • Kursevi njemačkog jezika: Prije vašeg dolaska, SWM organizira profesionalni kurs njemačkog jezika u vašoj zemlji kako bi vas optimalno pripremio za novi početak. Dodatno, po vašem dolasku u Minhen, osiguran je i intenzivni kurs jezika kako biste dodatno unaprijedili svoje znanje.
  • Preuzimanje troškova za priznavanje diploma: SWM pokriva troškove priznavanja vaših diploma kako bi vaše kvalifikacije bile priznate u Njemačkoj.
  • Osiguran smještaj: Po dolasku u Minhen, SWM vam osigurava smještaj po povoljnim uvjetima, tako da se možete potpuno posvetiti svom poslu i prilagodbi na novu sredinu. U roku od 12 mjeseci, imat ćete priliku da u miru pronađete vlastiti stan.
  • Podrška pri selidbi: Tokom cijelog procesa, imat ćete osobu za kontakt koja će vam pomoći pri svakom koraku, uključujući organizaciju smještaja i drugih logističkih aspekata.

Ova posvećenost olakšavanju prelaska u Njemačku pokazuje koliko je SWM ozbiljan u podršci novim zaposlenicima. Ono što ovu priliku čini zaista posebnom jeste mogućnost da dobijete ugovor o radu na licu mjesta! SWM planira popuniti preko 30 radnih mjesta tokom ovog događaja.

Iskustva iz prve ruke sa SWM-om

Kada razmišljamo o sigurnoj budućnosti i stabilnom poslu u inostranstvu, Njemačka se mnogima nameće kao prva opcija. No, često se susrećemo s logističkim preprekama – poput viza, smještaja i radnih dozvola. Ovog puta, SWM preuzima punu odgovornost za sve ove procese, omogućavajući kandidatima da se fokusiraju na ono što je zaista važno – njihov novi posao.

Stadtwerke München dolazi u Bosnu i Hercegovinu! 👷‍♂️🧑‍💻 Iskoristi priliku i zaposli se u Njemačkoj kompaniji! Stadtwerke München Karriere Svi troškovi preseljenja, uključujući vize, dokumentaciju, priznavanja diploma, kurs njemačkog jezika i smještaja po vašem dolasku u Minhen su pokriveni! Rezerviši svoje mjesto 👉 https://bit.ly/zakazi-intervju 🗓 26. & 27. oktobar 2024 📍 Hotel Hills, Sarajevo #StadtwerkeMunchen #TalentExpo2024 #Posao #Sarajevo #Mostar #Tuzla #BanjaLuka

Posted by Talent-Expo Sarajevo on Friday, September 6, 2024

Jessica Kreuch, regruterka za inostranstvo u SWM-u, objašnjava: „Tokom vremena, temeljito smo razumjeli proces i iz iskustava kandidata iz zemalja van EU razvili smo strukturu koja nam omogućava da pružimo maksimalnu podršku kandidatima. Naš cilj je da nakon uspješnog intervjua olakšamo cjelokupan prelazak i omogućimo našim budućim zaposlenicima da započnu novi život bez stresa. Pri tome se trudimo da nove kolege dugoročno integriramo u Njemačku i SWM te ih podržimo kroz razne ponude u daljoj integraciji.“

Daniel Brüggemann, Head-of-Recruiting u SWM-u, naglašava: „Naš proces zapošljavanja na TALENT EXPO-u je efikasan i brz. Nakon uspješnog intervjua, kandidati mogu dobiti konkretne ponude na licu mjesta. Time pokazujemo našu odlučnost da brzo i pouzdano zaposlimo najbolje talente, s jasnim ciljem stvaranja dugoročnih partnerstava.“

Broj mjesta na ovom događaju je ograničen, stoga rezervišite svoj intervju na vrijeme i osigurajte svoje mjesto na talent-expo.ba. Ne propustite priliku da postanete dio jednog od najpouzdanijih poslodavaca u Njemačkoj!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije