Jägerov pop-up bar izazvao veliku pažnju na In Horeca Confestu
Gosti su tokom trajanja festivala imali priliku saznati više o Jägermeisteru, vidjeti pakovanja različitih veličina, ali i saznati nešto više o ispravnom načinu posluživanja. Savršeno ohlađen na -18 ˚C zapravo je ispravan način služenja Jägera. Leden, a ne sa ledom. Predstavljeno je više različitih uređaja za ugostiteljstvo koji su osmišljeni i napravljeni upravo za ovu namjenu – ledeno-hladan shot.
Za Jägermeisterovim barom goste je dočekivao i educirao barmen Igor Nuždić, prezentirajući shotove, dva najpoznatija Jäger koktela – Jäger Q i Jäger Fresh, te idealne mixeve s bezalkoholnim pićima. Gostima se najviše svidio miks s tonikom i bitter lemonom, dok su poneki uživali u novim okusima, kao i bojama, u miksevima s Thomas Henry Cherry blossom ili Spicy ginger premium tonicima.
Jägermeister ove godine slavi 20. rođendan u Bosni i Hercegovini, a svojim nastupom na ConFestu pokazao je još jednom da je jedan od vodećih brendova na našem tržištu.
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.