Izvučena glavna nagrada velike nagradne igre Mercatora, Toyota Corolla

Promotivni tekst
Izvučena glavna nagrada velike nagradne igre Mercatora, Toyota Corolla
Foto: PR / Nagradna igra Mercatora

U prisustvu velikog broja kupaca i posjetioca Mercator centra Ložionička u Sarajevu, izvučena je glavna nagrada Velike nagradne igre Mercatora – Toyota Corolla.

Sretna dobitnica koja će Novogodišnje praznike dočekati sa izvrsnim novim automobilom je Nađa Efović, iz Sarajeva.

Velika nagradna igra Mercatora “Moje brendove potraži za novu Toyotu u garaži” trajala je od 24. oktobra na teriroriji cijele Bosne i Hercegovine i završena je finalnim izvlačenjem prije dva dana.

“Naše vjerne kupce u Mercator centrima u Sarajevu i Banja Luci smo još 21. decembra obradovali mnogobrojnim vrijednim nagradama, a po deset najsretnijih je otišlo kući sa novim Samsung Televizorom, veš mašinom Candy, mobitelom Samsung Galaxy A70 i frižiderom Candy”, naglasili su iz Mercatora.

U Nagradnoj igri su učestvovali svi kupci koji su u svim Mercatorovim prodajnim objektima kupili bar jedan artikl sa oznakom „Moji brendovi“ uz račun veći od 30 KM. Mercator je ovom prilikom podržao domaće i regionalne brendove, a uz sve to svoje kupce je nagradio vrijednim nagradama. I ovom prilikom, kompanija Mercator čestita svim sretnim dobitnicima na osvojenim nagradama i želi sretnu i uspješnu 2020. godinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije