Hrskave Kent napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom

0
Promotivni tekst
Hrskave Kent napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom
Foto: AS Holding / Kent napolitanke

Kent napolitanke plod su dugogodišnjeg iskustva i tradicije u proizvodnji vafel proizvoda tešanjske kompanije AS.

Danas su prepoznate kao brend u usponu i jedan su od najpoznatijih AS-ovih proizvoda. Ulaganjem u novu opremu, ova kompanija je omogućila proizvodnju Kent napolitanki kontinuirane i vrhunske kvalitete.

Porast prodaje u BiH i izvozu

Pored domaćih polica, Kent napolitanke pune police trgovina i u Njemačkoj, Švedskoj, Austriji, Hrvatskoj, Americi i Australiji. Uskoro će biti i na tržištu Crne Gore. Riječ je o kontinuiranim narudžbama zbog potvrde potražnje za ovim bh. proizvodom. Investicija u opremu, unaprijedila je kvalitet, a samim tim i zadovoljstvo potrošača i kupaca.

"Kupovinom nove opreme za napolitanke, koju smo realizovali prije nekoliko mjeseci, na tržište izlazimo sa novom recepturom napolitanki koja dolazi u tri okusa: lješnjak i mlijeko, kremni namaz Maza i kombinacija čokolada i kakao. Vrhunska oprema omogućila je da se čitav proces odvija precizno, automatizovano i digitalno upravljano. Uposlenici na liniji sada rade na superviziji procesa proizvodnje i kontroli kvalitete. U toku jednog sata nova oprema napravi 350 kilograma napolitanke, a rad u dvije smjene osigurava da u toku jednog dana iz naše fabrike izađe po pet tona proizvoda spremnog za police bh. i regionalnih trgovina" – ističe Amira Ćeman, brend menadžer kompanije AS.

Originalne Kent napolitanke s Mazom – već namazano!

Nove Kent napolitanke odlikuju hrskavi vafel listovi i bogato punjenje koje zadovoljava čula i onih najvećih sladokusaca. Novitet u ovoj kategoriji su Maza napolitanke koje predstavljaju idealnu ekstenziju i nastavak "priče" najpoznatijeg bh. kremnog namaza Maza. AS napolitanke možete naći na policama svih trgovina, a prve povratne reakcije potrošača dokazuju da je riječ o brendu koji će biti obavezan izbor deserta prilikom svake kupovine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije