HELL Energy Coffee: Potpuno nove ledene kafe koje su mnogi od vas čekali

0
Promotivni tekst
HELL Energy Coffee: Potpuno nove ledene kafe koje su mnogi od vas čekali
Foto: Hell energy ltd. / Hell Energy nove ledene kafe

HELL proširuje svoju porodicu ledene kafe sa dvije nove vrste. Hell ledena kafa, koja već bilježi rast u prodaji u četiri evropske zemlje, s ponosom predstavlja novi proizvod bez laktoze, ENERGY COFFEE Kokos, u kojem mogu uživati i korisnici koji su osjetljivi / intolerantni na laktozu, dok je novi Double Espresso idealan za one koji vole intenzivan ukus kafe. Kafa, koja dolazi u aluminijumskim limenkama od 250 ml, je bez konzervansa i izrađena je od vrhunskih sastojaka koji pružaju visokokvalitetno iskustvo pijenja kafe i to u praktičnom i ekološki prihvatljivom pakovanju.

HELL ENERGY je na tržištu BiH predstavio liniju proizvoda ENERGY COFFEE sa tri nova ukusa u ljeto 2020. godine. Izvrsna kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kafe, kao i harmonija okusa, brzo su postali popularni među potrošačima u Evropi, ali također i u Bosni i Hercegovini.

Na osnovu ovog velikog uspjeha, kao i povratnih informacija potrošača, kompanija je osjetila pravi momenat da liniju proizvoda proširi sa dva nova "člana porodice".

"Kako se osjetljivost / intolerancija na laktozu kod gađana povećava, jedan od naših novih proizvoda razvijen je posebno vodeći računa o toj populaciji, te je ENERGY COFFEE Kokos napravljen od mlijeka bez laktoze i aromatiziran sa daškom kokosa. Naš drugi novi dodatak, ENERGY COFFEE Double Espresso namijenjen je onima koji uživaju u bogatijim, jačim okusima kafe", rekao je Krisztián Schmidt, kreativni direktor marketinga u kompaniji HELL.

Novi napici ledene kafe, baš kao i prethodni napici brenda, izrađeni su od pravih ekstrakata kafe Arabica i Robusta i bez konzervansa i sadrže 40 mg / 100 ml kofeina.

HELL je prisutan s linijom proizvoda ENERGY COFFEE kako u Bosni i Hercegovini, tako i u 20 drugih zemalja među kojima su i Grčka, Hrvatska, te Velika Britanija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije